Tubasim Kelebek7 ben de bu ay hem incir hem havuç kürü yapıyorum, incir yumurtlama için havuç da çatlamasına yardımcıymış.
[silindi] Kelebek7 ben kansızlık için yapmıştım çok faydasını gördüm gebe kalmadan önce mutlaka yapın bol bol kan lazım oluyır
Ozlemm20 Kelebek7 ben çok uzun süre olmasada yaptım canım zeytin yağının içine 2 3 incir doğrayıp ertesi gün yedim eşimede yedirdim 6+2 haftalik hamileyim şu anda 😊
Miniks29 Ben yaptım canım korunmuyorduk ama adet düzensizliği olduğundan hamile de kalmıyordum incir ve havuç kürü yaptım. İki ay yapıp bırakmak gerekiyor 21 gün içip 7 gün ara veriyorsun sonra tekrar 21 gün. İlk ay yaptım kür bitti 2 gün sonra test yaptım pozitifti ikinci ayı yapmama gerek kalmadı. Ben işe yaradığına inanıyorum herhangi bir rahatsızlığın yoksa denemelisin bence neyin vesile olacağı belli olmaz🙏
Miniks29 Deletedmom344 Araştır canım İbrahim Saraçoğlunun tarifini yaptım ben her gün üşenmeden içtim onu kahvaltıdan yarım saat önce. Bir kere yapıp dolapta saklıyorsun iki gün içiyorsun üçüncü gün taze yapıyorsun
Miniks29 Deletedmom525 Canım ben adet bitiminde başladım öyle yapılması gerekiyor diye biliyorum bitince başlıyorsun 21 gün. Sonra bıraktığında ya adet görüyorsun ya hamile oluyorsun
Deletedmom344 Deletedmom525 Yaaa ebede onay verdiyse bir bildiği vardır artık gelsin ikizler üçüzlrr 🤣🤣
Deletedmom525 Deletedmom344 ciddiyim yarın başlicam aldım aktardan 😂 inşallah iyi olur ama bide havuç kürü diyo 😂🤦♀️
Miniks29 Deletedmom344 adetten sonra başlayacaksınız ki yumurtayı beslesin ve zamanında çatlatsın canım
melegiminannesi Ben incir kürü değilde araştırdım baya kara üzüm varya kuru olan büyük büyük 1 bardak kuru kara üzümü alıp 2 bardak suyla kaynatıyorsunuz suyunu sabah 1 bardak akşam 1 bardak içiyorsunuz adet bittikten sonra ki gün başlıyorsunuz yapmaya yumurtlama bitene kadar devam ediyosunuz. Ben bunu 2 ay denedim 2. Ay hamile kaldım adetlerim 1 sene düzensizdi adetlerimide düzenledi