Seda_nur4760 Elilar2225 merhaba hayırlı olsun Darısı başıma inşallah karnınıza neden bastırıyorlar acaba 🤔 bende ikinciyi olucam ilkinde karnıma vs bastırmadılar bnm
Elilar2225 Seda_nur4760 çok teşekkürler ☺️temizlenmesi lazımmış. Eğer erken geçerse uyuşukluk dizlerinizi kendinize doğru çekip açsanız daha iyi. O zaman da temizleniyor
Seda_nur4760 Elilar2225 ilk sezeryanda. Bastırma falan yapılmadı bana ama bakalım i Nasıl olucak Allah bağışlasın inşallah
mercimegin_annesiii damlaatlass ya benimde oğlum 3 yaşında mayıstada benim var doğumum araları 4 yaş olacak sizin gibi ☺️
ceyda0920_ İlk sezeryanım benim 5 ay önceydi bebeğini kaybettim şimdi hamileyim 7 haftalık Dikişlerim açılacak diye korkıyorum açılır mı sizce
Elilar2225 ceyda0920_ kaybınız için çok üzgünüm. Açılmaz insAllah 3ay geçenlerde bile incelme olmuyor hep. dikkatli olun istirahat edin insAllah sağ Salim alırsınız kucağınıza 🤲🏻
melaly 2 sez. oldum ikiside hastane sırasında ağrısızdı.Eve gelince ağrım oluyordu. Ağrı kesici etki etmediği için iğne vurulmaya gidiyordumSonuçta bir haftada geçti ağrılar. Normal doğumda önce , sezeryanda sonra ağrın oluyor.
ygmrrr04 damlaatlass merhaba benimde ilk oğlum 3 yaşında şuan hamileyim doğum mart sonu görünüyor :) tanışalım mı
vanilya_kokusu_ Elilar2225 evet ya o kum.torbasini koydukları zaman uyuşmam yavaş yavaş geçmişti sanki karnımın üstünde ateş yakıyordular Allah’ım o ağrı neydi 🤦🏻 şuan ikinciyi bekliyorum Martin başında büyük ihtimalle sezeryan olurum 😫