dndukaya Srfblt yok canım ilk bir hafta sürekli yattım sonra sürekli evde ayakta yada oturuyorudum yemeğimi bulaşığımi felan halledebiliyordum ağır işler yapmıyordum ama çamaşır islerimide hallediyorum ama tabi sürekli rahim agzi uzunlugum ölcuyordu iki hafta bir şükür gayet iyi çıkıyordu hatta eşimle bazen 15 dklik yurusler bile yapıyordum simdik hafta sonu eşimle alışverişe felan gidiyoruz ` tabi çok uzun yurusler yapmıyorum genede en fazla 20 dk felan simdik 35 hafta oldum tabi bebek agirlastikca yurumekde zorlanıyorum fazla ayakta kaldıkça dikişlerimin sizladigini hissediyorum ama geçen hafta 3.5 cm ölculdu uzunluk iyi denedi ama gün yaklaştıkça insan inan agirlasiyor
Srfblt dndukaya doğrudur ya bebek büyüdükçe zorlaşıyor her şey 😍🥰🐣 bende ilerde ikinci hamileliğim olursa önlem amaçlı olucamda doktor öyle söyledi. Çok şükür serklajlı bir şekilde 2 ay önce aldım evladımı kucağıma ama merak ettim yinede. Maşallah ne güzel haftaya gelmişsin çok az kalmış 🙏🏻🧿
CansuuBlogg dndukaya âmin teşekkür ederim çok sağ olun siz de çok şey yaşamışsınız ne olursa olsun işte yeri geçmiyor hep öyle kalıyor acı hafiflese de acı aynı olarak kalıyor😞
dndukaya CansuuBlogg zamanla köreliyor ama canım ama asla vazgeçme saglina biran önce kavusman dileğiyle
dndukaya Srfblt şükür geldim canım ama gel bide bana sor nasıl geldi hep bir stres hep bir diken üstünde olmak bide bı kaybim olunca insan çok pimpirikli oluyor güle güle buyut sende bebeğini canım rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah darısı başıma
Srfblt dndukaya çok iyi anlıyorum seni ben acil serklaj oldum, hergün birşey olcak mı korkusuyla geçti benimde, hep yattım ben o durumdaydım en ufak bir esnetme yapmadım yani kurallarda, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin sanada inşallah
Meliss00 CansuuBlogg Bende cuma günü doğum yapmıştım cumartesi eve gelmeden önce hastanede 1 kez gördüm akşam ilk sütümü sağmıştım belki lazım olur kesilmesin diye pazar sabahı vefat haberini verdiler o süt hâlâ buzdolabımda duruyor kıyamıyorum Allah birdaha yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın biz sınandık şimdi cennetde bekleyen meleklerimiz var bunada şükür sizde çok acı çekmişsiniz umarım birdaha bu acıları çekmeyiz başınız sağ olsun