cylnboran04 zeh6363 dun gece bende sanci yasadim 14 haftaligim bemde gaz sancisi ve adet sancisi gibiydi bemde korktum gecti sukur
Alya05 zeh6363 Acile gidersen de bakarlar Benmde o haftalarda regl olacam gibi ağrı oldu Acile gittim alttan muayenede etti ,usg bebeğede baktı , idrarda aldı, enfeksiyon yüksek çıktı antibiyotik kullandım
Nadiyecelik_1 zeh6363 16 haftalık gebeyim hala arada kasıklarım brlim adetin ilk günündeymişim gibi ağrıyor ha tabi bazen idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklıda olabiliyor bi doktora gözük istersen 🫶🏻
zeh6363 Alya05 sabaha kadar bekleyecem aynı devam ederse gidecem doktorumda akıntı ve koku varsa tahlil ver dedi mesajda konuştum
Nur-123-nur zeh6363 biyerde okumuştum dinlendiğinde uzandığında ağrı geçiyorsa sorun yok diyorlar ama içiniz rahat etsin diye gidin isterseniz
zeh6363 melekate gidecekmisin sende benim ikili test sonucu için 15ide gidecem ama böyle devam ederse bekleyemem
umynurr zeh6363 benimde oyle oldu hatta 15 haftaya girmstim gece 2 gun ust uste adet olacak gibi kramp girdi doktor dusuk riski var dedi bu yuzden progestan ilac verdi bence gidip bi gorunun
melekate zeh6363 sıters yapma canım inşallah alahın ızınıle kucağımiza alalım ben 10 ay önce 7 aylık bebeğımı kaybettim erken doğum yaptım çok şükür Allah gıne nasıp etı zor günler geçirdim 🥹
umynurr zeh6363 ben 1 hafta kullanmstm o ilaci cok sukur gecti o hafta icinde hep uzandim dinlendm is yapmdim suan 27 haftadyiz cok sukur
melekate zeh6363 ben gıtım canım Rahım büyüyor normal dedı ıkı tarama testi yaptırdım pazartesi gıtıcem sonucu çıkacak