visnelicheescake ppmerlina Sağol aşkım bende duaları yazıp muska yapacağım yastık altına da kuran koyacagim minik yaşın inşallah şifa olur
ppmerlina Burnosunn_annesi evet ben küçükken annemler de beni gece yıkamazdı cinler şeytanlar izliyormuş derdi babam 🥹
Hasret_a visnelicheescake nazar dan da etkileniyorlar telefon kullanmaları da etkiliyor canım ama asıl ağlamaları idrar dan kaynaklı oluyor agladiginda tualete götür çişini yapıp yatıyorlar ağlama falan kalmıyor
ppmerlina Burnosunn_annesi ay valla aklıma gelmedi kız o an tövbe yarabbii yorumu da düzeltemiyorum dhdhhd
vanilya_kokusu_ visnelicheescake benimde geçen gün kızım uykusundan sanki Allah’ım bişey gördü gibi bağırmaya başladı eşimle zor sakinleştirdik hayır hayır diyip bağırıyordu gece oda 2 yaşında
visnelicheescake vanilya_kokusu_ çocuk birşeyden mi etkilendi acaba. Çocuklar iyice tuhaflaşmaya başladı.
vanilya_kokusu_ visnelicheescake bilmiyorum kız ona kızamıyoruz hiç mesela güzelce uyuttum onu bilmiyorum neden öyle yaptı ama çok korktum etrafına bakıp hayır hayır diye bağırıyordu sanki bişey görmüş gibi tövbe estağfurullah 🤦🏻
penbe_karisi visnelicheescake evet nazarda büyük etkiiiii ediyor benim çocuk deli oluyor valla gün boyu agresif çıldırıyor bildiğin Allah nazardan kötü gözlerden korusun çocuklarımızı
2205 visnelicheescake benimde 13 aylık oğlum geceleri korkarak uyanmaları oluyor diye yakın bi hocamızdan rica ettik o duları yazdı ve ben hiç üzerinden çıkarmıyorum okuyorum ama halen arada korkarak uyanıyo
visnelicheescake 2205 Yaa anladım. Benim ki okuyunca sorun olmuyor ben kendim de yazabildigim için hocaya goturmedim .
2205 visnelicheescake bazen gün içinde duyduğu seslerden korktuğu şeylerden de etkileniyorlar ya da çok ağlarsa gündüz gecede korkmaları oluyor. Ama genel olarak bu tarz korkarak uyanmaları nazardan kaynaklı
visnelicheescake ppmerlina Koruyucu duaları arapça şeklinde yazıyorum aşkım aklıma gelenleri sonra onuuska şeklinde katlayıp bir bez ile de katlayıp dikiyorum ucuna minik kancalı ile kıyafetin içine sabitledim şimdi anca bitti şifa olur inşallah