visnelicheescake zaten hergün olmak zorunda değil her çocuk aynı düzeydede yaşamaz gün içinde ne kadar yorulduğu da etkiler haftada 1 2 olabilir yada ayda 2 3 kez bu değişken bi durumdur çevrenizden gözlemleyerek yorumlamak doğru olmaz. Ben çocuk gelişimci olduğum için bunu düşündüm tabiki çocuk doktorları bunu daha iyi tanımlar ama yeterli gözlem gerekli başlangıcında mısınız yeni başlayan bi durum mu devamı geliyormu bu zamanla anlaşılır. Çocuğu takip edin ekran bu süreçte kesinlikle vermeyin ekran sizin ona yönelik açtığınız videolar değil sadece siz izlerken bile çocuk ekrana maruz kalmış oluyor. Gün içinde çok yorgunluk yaşamamasını sağlayın uyku öncesi masaj terapisi yapabilirsiniz veya masal rahatlatıcı müzikler daha rahat uykuya dalmasını sağlar. Öğlen uykusunu hergün aynı saatte yatırıp kaldırmaya özen gösterin. Akşam uykusunu da hergün aynı saate denk getirmeye çalışın. Eğer hergün olmaya başlarsa mutlaka doktor görmeli altında başka sebepler olabilir.
Tabi bunun yanında ben nazar ve kötü enerjiye de inanan biriyim sürekli okumak lazım çocukları heleki kendi nazaramızdan korumak için öncelikle uykusunda izlememeli çocuğu çok nazar geliyor o zaman kendi yazdığınız felak nas surelerini de kıyafetinin biyerine iliştirin başucuna musaf koyun. Hocalar da hep melekler koruyor korkutmazlar diyorlar ama nazar büyük bela