mommyyysd benimadimannee hayırlı olsun 🌸 hemen kan verme derim önce negatif çıkmıstı benim kanda adetimden bir gün önce pozitif çıkmıştı
Ilsamgg benimadimannee benim de böyle çıkıyor bilmiyorum çizgiyi görebiliyor musunuz yoksa benim yanılmam mı gerçi adete daha var ama beklemek çok sıkıntı her gün acaba oldu mu olcak mı diye
benimadimannee mommyyysd evet o yüzden çok korkuyorum biraz beklemek istiyorum, cumartesi eşimin doğum günü inşallah ona sürpriz yapmak istiyorum.. belki cumartesi veririm kan testini . Çok teşekkür ederim lütfen dua edin benim için ❤️
hatayyy @“benimadimannee” Ben de o kadar awox lâ yaptım hiç kuruma çizgisi görmedim negatifse negatif gözüktü hep kan da kesinleşmiştir artık gecikme bence çünkü var gibi sende gebelik ☺
benimadimannee hatayyy ben de o yüzden çok umutluyum, daha önce asla ama asla kuruma çizgisi bile görememiştim. Cuma günü vermeyi planlıyorum. İnşallah vardır bana dua edin lütfen 😍🩷
benimadimannee Ebruli1903 hayır henüz yapmadım, bu sabah gördüm zaten . Cuma günü yapmayı düşünüyorum.
Nadiyecelik_1 benimadimannee ben burdayım hellooo diye bağırıyor sanki maşaAllah kanla netleştirin bence 🫶🏻
benimadimannee Nadiyecelik_1 çokk teşekkür ederiiim inşallah öylediiir , yarın ya da ertesi sabah hemen vereceğimmm ❤️ Dua edin lütfen 🌸
Nadiyecelik_1 benimadimannee etmez olur muyum inşaAllah Allah’ın izniyle var gözüküyor bende adet gecikmemin 3. Günü awoxla belirgin çizgi gördüm bu çizgi adete 6 gün önceye göre çok net güzel haberlerle gel inşaAllah 🥹🤲🏻🌸