benimadimannee Kızlar merhaba 8 aydır hamile kalmak istiyorum. Bata 6 gün var . Bugün öylesine bi yapmak istedim . Testin markası AWOX . Silik çizgi çıktı . Awox yalancı pozitif ya da kuruma çizgisi veriyor mu .. heyecandan öleceğim lütfennn yorum yapınn .
Cimcime30 benimadimannee benimadimannee var gbı kaç dk da çıktı Bnde de çıktı da negatıf dıyorum ben buna
Ilsamgg benimadimannee benim de böyle çıkıyor bilmiyorum çizgiyi görebiliyor musunuz yoksa benim yanılmam mı gerçi adete daha var ama beklemek çok sıkıntı her gün acaba oldu mu olcak mı diye
benimadimannee brco ya dizlerim titriyor , aylardır yalancı pozitif bile görememiştim . İnanamıyorum şok içindeyim . Rüyada gibiyim . Lütfen dua edin bana .
benimadimannee Cimcime30 ya sabah çok uykuluyken yaptım ve detaylı bakmadım . Böyle tek çizgiyi daha net görünce amaan ya diyip köşeye attım . Uyanınca şöyle bi bakınca şok oldum . Awox kuruma çizgisi vermez diyolar .
benimadimannee sme503_ ya gerçekten miii , o kadar mutlu etti ki söylediğiniz inşallah vardır . Birkaç gün daha bekleyip bir test daha yapacağım .
Cimcime30 benimadimannee vermezse Ozaman Bnde hamıleyım 😬😬ınsallah hamıleyızdır ama son zamanda böyle testı çıkan çok oldu
benimadimannee Cimcime30 inşallah güzelim , ben çok dua ediyorum nolur sen de et ❤️ Rabbim hayırlısını nasip eylesin 🥹
Aleynaaaag benimadimannee bence gidip kan vermelisin her 2 gün de bir atışını kontrol ettirmelisin 5in üstü bile çıksa gebesin❤️
benimadimannee Sevgiiss yaa size sarılmak istiyorum şuannn inşallah inşallah vardır nolur dua ediiin ❤️
damla6565 Emin olmak için kan ver ilk önce kana düşer zaten sonra idrara varsa mutlaka kanda çıkacak çünkü bu testler yalancı pozitif de verebiliyor
benimadimannee damla6565 awox daha önce çok defa yapmıştım ama böyle bi çizgi hiç görmemiştim . Kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif vermiyo diyolar ondan çok umutluyum .
Sevgiiss benimadimannee ben eminim ama değer çok düşük çıkacak haberin olsun inşallah sağlıkla ilerle kuzum 🌸