bebegimmzgl Deleted33000 Deleted33000 doğrudur canım benim düzeldi belirtiler aynı olunca acaba mı dedim
Nalan_6552 Deleted33000 3 ay 15 günlük salyaları çok arttı ve alt dudağını sürekli emiyor gibi yani damaklarını kasıyor
Deleted33000 Nalan_6552 AA günleri çok yakın benim oğlan 3 temmuzda doğdu aynı şekilde benimki de uyurken bile alt dudağıni sıkıyor
Anneoluyorumm00 Deleted33000 benim ilki bir ayın ardından düzeldi, ikincisi uzun sürmüştü, genellikle 5 ayada geçmiş oluyor, yok tutmuyordular mecburen sağıp içine koyup veriyordum arada oda zar zor emiyorlardi, seninki biberona alismisisa sağıp verebilirsin
Deleted33000 Anneoluyorumm00 yok kuzum ya biberon tutmuyor emzik tutmuyor benimki bı çeşit resmen bugün baktım dilini ısırır gibi yapıyor artık diş olduğuna eminim
Anneoluyorumm00 Deleted33000 inşallah diştir çabuk geçer, meme reddi biraz anneyi zorluyor o açıdan söyledim, 6 aylık falan olsaydı ek gıdaya başlamış olsaydı karanfil yağını sür diycektim dış etlerine acayip rahatlatıyor geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun