Burnosunn_annesi Deleted33000 ben o dediğim tozu ve karanfili kullandım zeytinyağının içine karanfil koyup dolaba koyuyordum öyle sürüyordum
Deleted33000 Burnosunn_annesi zeytinyağı neye iyi geliyordu canım benimki çok tiksiniyor zeytinyağından
myangelson Deleted33000 en baştan beri huysuzdu ama 3 aylıkken falan iyice arttı hatta alt damakta yerleşti dişleri sürekli ısırıyor salya akıyor falan ama gelen giden yok. Zaten artık oral döneme geçtikleri için elleri hep ağızda olurmuş salya artışı olurmuş. Bir de 4. Ayda atak var o zamana yakın meme mama reddi falan olmuştu bizde😩
Deleted33000 myangelson bizimkinin de diş kökleri kırmızı olmuş topak topak olmaya başlamış salyasi çok akıyor çok zor ya
Deleted33000 Anneoluyorumm00 peki o dönemden sonra memeyi bıraktılar mi canım biberon tutuyormuudu senin cocuklar
Anneoluyorumm00 Deleted33000 benim ilki bir ayın ardından düzeldi, ikincisi uzun sürmüştü, genellikle 5 ayada geçmiş oluyor, yok tutmuyordular mecburen sağıp içine koyup veriyordum arada oda zar zor emiyorlardi, seninki biberona alismisisa sağıp verebilirsin
Burnosunn_annesi Deleted33000 küçük bir şişe zeytinyağı karanfil koy ezebilirsin de ezmeden de olur koy beklet ondan sonra damağına sür.
[silindi] Deleted33000 benim kızım da 3 ay civarı başladı ilk dişini 4 ay 12 günlükken çıkardı kuzum. Eczaneden tetagil alabilirsin damaklarını rahatlatıyor
Meriveannesi Deleted33000 canım olabilir mi öyle erken değil mi sence benimkide ne görse elini ağzına götürüyor
Deleted33000 Meriveannesi ataklar şimdi başlıyor diye hemen çıkmaz kız bir aya filan anca belki de daha fazla sürecek ama belirtiler hep onu gösteriyor
rainbowdash Deleted33000 benim kızıım da aynı şuan 4 aylık 3 aydan beri sürekli eli ağzında salya kaşımaya çalışıyor bende diş kaşıyıcı veriyorum bazen de parmağımla kaşıyorum o rahatlatıyor genelde diş kaşıyıcı da dolapta bekletiyorum soğuk olunca rahatlatıyor
rainbowdash Deleted33000 evet sürekli kıpır kıpır emmek istemiyor emmediği için sütüm bile azaldı hatta maalesef