demirrleydi_ Mucizem_63 büyüdükçe öyle maalesef yatakta dönüp duruyorum eşim diyo yine durmuyor dimi 🤣🤣
minikari Mucizem_63 kasıklarda baskı hissi arada adet sancısı gibi sancı da hissediyormusunuz sürekli idrara çıkma isteğimde oluyor bu hafta da 🥹🥲 hareketleri de daha kuvvetli
Mucizem_63 minikari ben kasıklarım yaklaşık 1 aydır ağrıyor ve batıyor evt byle sanki adet olucakmisim da sökmüyo gibi oluyor şuan da
Ozgemlym senem0987 kuzum plesanta yerleşimi ile çok alakalı. Benim arka duvarda ama aşağıda mesela dr bana en başta söyledi çok hissedeceksin diye ilk kızımda bukadar hissetmiyordum 😊
minikari Mucizem_63 ben baya korkuyorum doktoruma mı gitsem diye doktor da normal dedi ama bilmiyorum yürüdükçe sanki aşağıdan çıkacak gibi hissediyorum geçmedi kaç gündür
Ozgemlym minikari canım pozisyonu belki baş gelişe dönmüştür. Benimde dediğin gibi sanki cıkacak gibi 28+0 bugün kontrolüm vardı pozisyon almış
minikari Ozgemlym ben de yarına aldım randevu beklemicem hiç gelecek haftayı en azından içim rahat eder canım doktorun başka bi şey dedi mi peki dikkat et veya işte şöyle böyle normal diye
minikari Ozgemlym anladım 🌸 Rabbim sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸