Ozgemlym Mucizem_63 28+0 artık sertleşti hareketleri 😊 normal dahada acıtacak ilk kızımda baya ahlayıp vahladığım zamanları biliyorum acıdan 🥰
Busranur_mnts Mucizem_63 21 haftayım düzensiz çok minik hissediyorum ileriki zamanları iple çekiyorum 🥰
demirrleydi_ Mucizem_63 gayet normal büyüdükçe hareketleri daha sert oluyo güçleri oluyo uykudan uyandırıyor artık
Melike_mlke Elifsemra 24 haftadayım bazen düzensiz oluyor hissetmedim zamanlar normal mi ne zmaan düzene giriyor
Elifsemra Melike_mlke senin fazla hareketli olmanla alakalı sen yoruldugun zaman oda çekilir köşesine ben 33 haftadayim bırak vurmayı her haeketi açıyor artık 😅
Mucizem_63 Busranur_mnts o haftalar benimde öyleydi duzenszdi şimdi can acıtıyor zamanla hareketleri farklilasiyor🤭
demirrleydi_ Mucizem_63 evet sağa sola dönmek çile haline geldi ben 35.haftadayım seninki şimdiden durmuyor uyutmuyosa son haftalarda işin zor 🤣
Mucizem_63 demirrleydi_ ahah kesnlikle bazen uykucu bazen de uyutmuyo iki üç gün gece uyutuyordu dün uyutmadi sjjssj 😂
demirrleydi_ Mucizem_63 büyüdükçe öyle maalesef yatakta dönüp duruyorum eşim diyo yine durmuyor dimi 🤣🤣