Bebininannesi Kızlar doğum sancısı gaz sancısına benzer mi? Böyle gaz çıkarsam rahatlarım gibi bi hissiyatı var mı? 5 gibi uyandım devam eden ve arada bir acıtan ağrım var. 37+5im. İlk gebeliğim bilmiyorum o yüzden.
susaMom_ Bebininannesi İlk başta reglinin başlangıcı gibi oluyor kişiden kişiye değişiyor sonradan o gaz sancısı regli sancısı gibi bir şey oluyor
Elvin_medine21 Daha çok adet sancısı gibi hafif hafif başlıyor giderek şiddetleniyor canım senin bahsettiğin yalancı kasılmalar da olabilir ama tabi haftan doğum haftasına yakın yine de doktorunla görüşmen dha iyi olur
Bebininannesi Elvin_medine21 teşekkür ederim canım. Biraz daha bekleyip takip edicem bakalım yalandan ayağa kaldırmayalım kimseyi dedim :)
Bebininannesi susaMom_ Aldığımız eğitimde düzenli ve sürekli ağrı başka şeyler. Sürekli değil belli aralıklarla yani düzenli olması gerekiyor demişti. Benimki geçmedi düzenli değil sürekli gibi. Teşekkür ederim.
susaMom_ Bebininannesi Sürekli ve artarak ilerlemesi lazım ama bu artma herkeste de aynı olmayabilir ben bir gün öncesinden sancılanmaya başlamıştım en sakin haliydi yürürken kitleniyordum sadece sonrasında o sancı artmaya başladı pilates topunun üstünde zıpladım vs ve bütün gece uyuyamadım sancılarım sıklaşmıştı uyku değildi bayılmaktı yaşadığım ama her sancıdan uyanıyordum tekrardan uykuya dalamıyordum sabah 11de hastaneye gittim akşam 6da doğurdum sürecim böyleydi
Elvin_medine21 Bebininannesi aynen bir takip et baktın giderek artıyor seni zorluyor hastaneye git ne olur ne olmaz 😊
Bebininannesi susaMom_ ben henüz ilk defa ağrı sancı neyse hissediyorum bu sabah oldu işte 5 gibi. Ayırt da edemiyorum. Çok teşekkür ederim, biraz daha takip edicem kendimi.
Zeynep20020 Elvin_medine21 susaMom_ belim ve kasıklarım çok ağrıyor yürümekte zorlanıyorum sancı mıdır bu
susaMom_ Zeynep20020 Canım artıyorsa devamlılığı varsa sancıdır ama 10 dakika sancı 40 dakika sancı yoksa başka bir şeydir o doktora görünmek lazım
Elvin_medine21 Zeynep20020 canım muayeneden sonra öyle olmuşsa ve devamlılığı artarsa sancıdır benim ilk doğumumda doktor saat 13 gibi açıklığa baltı ve ağrı yavaşmyavaş başladı gece 2:18 de doğum yaptım
Zeynep20020 susaMom_ öğlen ebe Altan muayene yaptıktan sonra artmaya başladı doğumumu mu acaba tetiklemiştir sancı başlangıcı olabilir mi 41 hafta oluyorum bugün
susaMom_ Zeynep20020 Olabilir benimde çatı muayenesinden 3 gün sonra doğumum oldu canım doğumun başlıyor muhtemelen sancın dayanılacak durumda mı
susaMom_ Zeynep20020 Sancın artarsa hastaneye git ne kadar uzaklıkta hastane bilmiyorum ama 10 dakikada 1e düşünce koş hastaneye valla 😅
Zeynep20020 susaMom_ sancı mı olduğundan tam emin olmadığım için biraz acısını çekeceğim şimdilik sancıysa suyum gelir herhalde 🤭