Sblbrt Kızlar hafiften karnımın altında sancılar var bu haftalar da normal mi acaba 37 + 2 haftalık hamileyim
Selim_Alparslan Sblbrt ah canım ah ölüyorum sancılardan ağrılardan ... Dün çatı muayenesi yaptılar eve gelince akşam saatlerinde yeşil pembemsi sümüksü akıntı geldi nişan mı yoksa muayeneden mi oldu anlamadım 🤷🏼♀️ Çok fenayım sancılarım 100/90/80 çıkıyor rahim kapalı ama . bebeğin kafası vajinamda nasıl acıtıyor baskı yapıyor 😑☹️
Sadiye123 Sblbrt ben de tam 37 yim 3 gündür bi dakika bile sürmeyen hafif adet ağrısı oluyor ve bazen aşağıda inanılmaz baskı hissediyorum adım atamayacak gibi oluyorum sanırım hazırlıyor bebişlerimiz kendilerini😍
Pars Sblbrt 37+4 üm geçen gün bayılıcam sandım belimden bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi.. arada kasıklarda adet sancısı gibide giriyor ama geçiyor.. bacak arası kalça ağrısı filanda vardı doktoruma yazdım doğuma günler kala çok normalmiş vucut kendini doğuma hazırlıyormuş stress yapma dedi..
Selim_Alparslan Sblbrt kuzum 36 . Haftamda yaptılar ilk o zaman acımamıştı yani biraz kasmama rağmen. Sancım çıktığı için bakmışlardı . Bu Cumarteside 37 oldum sancım yine 100-90-80 çıktı yine bakılmasını istedi doktorum istemiyorum diyemedim çünkü açılman varsa yatışını yapcam diyince korku sardı hazırlıklı değildik zaten 😑 eve gelincede akşama doğru pembemsi yeşil mukuslu akıntım geldi annemler muayene yüzünden oldu bir daha yaptırma Doğumu tetikler dediler
Pars Sblbrt inanın bende bilmiyorum.. belime ağrı girdiğinde bayılıcam sandım nefes alamadım ve istem dışı bağırmışım eşimde bir sey oldu sandı.. Kasık sancısı çok şiddetli hiç olmadı ama bacak arası ağrısı bu çatı ağrısı oluyor sanırım o da geçen gece yürürken süründürdü resmen.. allah yardımcımız olsun..
Yalinn8 Sblbrt ates basiyo, nefes daraliyor, bulanti oluyor, sanci giriyor, butun semptomlar mevcut artik😅
Ozlemsvr Sblbrt bende 37+5 oldum kasiklarimda ağrı var. Nisan da geldi sancim felan yook bekliyorum. Bu haftalarda normal 😊
mercimek1994 37+6 yım dün gece acile gittim 1 cm açılma ve sancı cikti düzenli 5 dk inince gel dedi bekliyorum