Snur94 Minikmucizemmm nispeten daha iyi bu günümüze şükür diyelim bulantılarım biraz azaldı gibi sanki
Ayten94 Minikmucizemmm Mide bulantilari bi keçse keşke ben de iyi olsam ama yok nerde😢...Bi de karnimda agrilarim var,anlatmasi zor bi qariblik var ya,yesem kotu oluyorum,yemesem kotu napicami bilmiyorum yaa,surekli ayva yiyorum,o da kabizlik yapiyo😥😭
Sevda6767 Bende de durum iyi şükür. Bulantı kesildiğinde vay efendim niye yok diyorum. Dün gece kusmaktan boğazım tahriş oldu bi böyle bi öyle 🙂
ServetlaydaOur Sevda6767 yaa bende öyleyim bulantıdan şikayetçiyim bulanmazsada neden bulanmadı diye üzülüyorum yalnız değilmişim 😂😂
Gzmmhmmd Midem cok kotu bulannti o kadar yok ama iki lokma yiyince sisiyorum hemen acim biliyorum ama yutamiyorum hmn bulanmaya basliyor uzerime bi agirlik cokuyor ki sormayin bayilacak gibi oluyorum bel agrim cok fazla yine dusuk tehlikesi korkuyorum huzursuzum
Minikmucizemmm Hepimiz hemen hemen aynıyız şuan 12+4 hala mide bulantısı az da olsa en sevdiğim şeyi de yesem mideme inmeden geri geliyor sürekli uyku hali halsizlik geceleri bel ağrısı anne olmak çok zormuş 😕
SyhnHtp İki gündür fena bir baş ağrısıçekiyorum 11+2 deyiz 11 e başladığımızdan beri durum bu malesef 🙁 alırı mide bulantım yok ama herşeyi de yiyemiyorum malesef yağlışeylerden uzak duruyorum kokuyor çok 🙁 bide çalışırken uykusuzluk çok oluyor 🙁
Minikmucizemmm SyhnHtp 11. Haftada benim de çok şiddetli baş ağrılarım oldu başım kopacakmış gibiydi şuan 12+4 ağrı kalmadı çok şükür
Fikriye123 SyhnHtp slm cnm bizde 11+1 olduk bugun ayni dediğin gibi bnimde başim çok ağriyor tabi bide iştahsizlik ve bulanti var😔😔
SedaYlmaz SyhnHtp bende 10 haftalık benimde aşırı derece bir bas agrım var ölüyorum sanıyorum o derece
Arzuyildirim Bizde 12+4 olduk bulantilarim geçti gibiydi bugün kendini tekrardan hissettirdi bide ne yesem 10dk sonra hiç yememis gibiyim😊
Minikmucizemmm Tuti bende öyle istiyorum iki hafta Sonra doktora gidicem cinsiyet için inşallah belli olur ondan Sonra çokça alışveriş 🙈
Nesdef 11+1 yanan göğüs uçları sürekli mide bulantısı baş dönmesi uyku hali ve patlayan 20lik diş haricinde süper 😄