ongen iremcansu35 Çınarlı hastanesinde detaylı ultrason cihazı yok alsancaktaki bir görüntüleme merkezine yönlendiiriyor
Byhnnn iremcansu35 orayı bilmiyorum da gaziemir de Dr ipek demır polikliniğinde yaptırdım 4.5 35 dk sürdü
aselsura nurandogannn Merhaba orda riski gebelere bakılıyor diye duyduk birde randevuyu nasıl aldınız yardımcı olabilir misiniz
sevacano nurandogannn Merhaba sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah ben de 13haftaliğim şimdiden araşdiriyorum .Acaba istanbulda mi bu dedğiniz yer ?
snycl nurandogannn randevu kolay alabildiniz mi? İşleyiş nasıl bende kocaelideyim özele takipliyim ama hangisine giderim detaylı için bilmiyorum
Sevdackmz snycl İstanbul Bakırköy’de yaptırdım ama bi ücret ödemedim özele gidiyorum bu arada her kontrolde detaylı bakıyor Zaten
Ekonomist28- Bdks98_ bende kendisine gitmek istiyorum. Oğlumda gitmiştim ilgilenmişti, şimdi daha erken bana ama nasıldı renkli fotoğrafların yüzünü falan görebildi mi çekebildi mi?
brokenangel35 Kendi çalıştığım hastanede detaylı 12. Haftada 11bin, 20. Haftada 14 bin. Ben 12. Haftada 9bin e ozel muayenesi olan bir peritonolojiye gitmiştim il izmir
Esra_Altay snycl hiç özele gidip o kadar para vermeye gerek yok şehir hastanelerine gidin ücretsiz yaptırın ben öyle yaptım 🤷♀️😍
seymanurbyn Esra_Altay malesef bizde bu kadar para vermeye bayılmıyoruz şehir hastanelerin çoğunda randevu yok vermiyorlar bile
nurssmom Esra_Altay devlet hastahanelerinde randevu bulunmuyor ki siz şanslıymışsınız bulmuşsunuz kuzenim aylarca uğraştı alamadı yaptıramadı detaylı ultrasonu
Pikacu6868 seymanurbyn Buna bende biraz sinir oluyorum para verme devlette bakıyorlar diye sanki biz keyfimizden özele gidiyoruz. Burda hastaneye yeni ilk defa perinatoloji uzmanı atamışlar adam bir güne 20 kişi yazmış yarım saat bile düşmüyor kişi başına. Ülkenin her köşesindeki imkanları aynı sanıyorlar
Esra_Altay seymanurbyn Doktor yeşil alan oluşturduk dan sonra randevular çıkıyo nasıl çıkmıyo her sabah bakın mhrs ye bulursunuz…
tazebiranneeee snycl sakarya da perinataloga yaptırmıştım normalde 6 bin nakit ödeme de indirim uygulamışlardı
seymanurbyn Pikacu6868 Kesinlikle katılıyorum sizlere çok uğraştım. Para vermemek için müdüre kadar konuştum ama malesef bu ekonomide 6-7 bin vermek kolay değil.
minnos1b Havin49_ ya bunları Allah bildiği gibi yapsın. Bu nedir ya? Ben 3 sene önce 500tl’ye yaptırmıştım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
aslicinarr Damlalala Antalya Manavgatta özel klinikte 2300 TL . 16.haftadayım 2 hafta sonra falan gidicem.
H_selooo snycl 20+2 fakultede yaptırıcam doktora göre fiyat değişiyor benim gittigim 2100 lira ücret alıyormuş
nusaiba İstanbul’da devletlerde sıra bulunmuyor. 23 haftaydı sanırım 6000e yaptırdık. Acıbademleri aradık 27bin dediler. Rahat 1 saat uğraştı doktor.