Ben o hastanede çalıştım yıllarca açıldığından beri oradaydım orada çalışan arkadaşlarım da doğumlarını hep orada yaptı odalar tek kişilik oluyor ve kendi odanızda doğum yapıyorsunuz zaten normal doğum saati ertesi gün taburcu oluyorsunuz sezaryen da iki gün yatış veriliyor ondan sonra taburcu olabiliyorsunuz benim dönemimde çok iyiydi herkes çok memnundu ama şu an nasıl bilmiyorum Geçen gün acile gittiğimde bir tane ebe hastayı sakinleştirmek için saatlerce konuştu durumunu anlattı ikna etmeye çalıştı gayet ilgiliydi özel oda konusu da o odalar herkese verilmiyor ama bazı duyumlara göre de ekstra ücretle talep edilebiliyor diye biliyorum ben çalıştığım dönemde hiçbir şekilde kullanıma açık değildi. Şu an polikliniklerde hep asistanlar var ben de doğumu orada yapmayı düşünüyordum fakat sürekli farklı doktora denk geldiğimden dolayı doğumu kim yaptıracak bilemediğim için kararsızım ziyaretçi alınıyor fakat 15 dakika ya da yarım saat kuralı var bu bence yeni doğum yapmış bir kadın için çok güzel bir şey sırf bu yüzden bile orada doğum yapabilirim😅😅