A_S_K Haşlanmış kayı yumurtayı hiç sevmiyorum. Yersem biraz kayısı kıvamında mayonezli çok seviyorum 8+1 deyiz. Yumurta sulu yemeyin zararlı falan diye okudum. Sulu yumurta ayesem ne gibi zararı var?
Deletedmom0909 A_S_K çiğ olduğu için zararlı mayonez de öyle bence yemeyin tam pişmesi gerekiyo parazit mikrop falan olabilir enfeksiyon olabilir tan pişip bakterilerin ölmesi gerekiyo
CnsyeniHamile A_S_K omlet tarzı yiyebilirsen ye hiç yumurta tüketemezsen peynir süt yoğurt a daha fazla ağırlık ver canım ama çiğ yeme 🙄 bende az pişmiş yumurta her çeşitline bayılırdım ama zararlı evet
Deletedmom0909 A_S_K mayonez çiğ yumurtayla yapılıyo zaten başlı başına zarar😂 zorla bence kendini kalsiyumun en çoğunu yumurtadan alıyo bebek
Deletedmom133 A_S_K ben de tam pişmiş sevmiyorum ama salata sini yaparak yiyorum mecbur Yeşil soğan tuz yağ 😂
A_S_K esractn Tamam zaman yemeyiz bizde bilmyordum ki zararlı olduğunu.. neyse bu zamana kadar az az mayonez yemiştm kontrolde söylerim bir sorun olucağını düşünmüyorum endişelenmek istemiyorum. 🙄
Deletedmom0909 A_S_K tam pişmesi lazım canım bende bıktım yumurta yemekten zaten sevmiyorum ara vercem biraz
Elikkk Valla bende sulu seviyorum çok çiğ değil biraz ısı görünce bakteri falan kalmaz bence bu kadar ince eleyip sık dokumayın sonuçta bebeği taşıyan biz anneleriz bizim rahatımızda ruh sağlığımız huzurumuz herşeyden önemli eskiden ananelerimiz bu kadar kapsamlı bilgiye sahip değilken sağlıklı bebekler dogurabilmişlerse bizde dogururuz kasmayın bu kadar
A_S_K Elikkk Bence bu mikrop bakteri olayı fabrikasyon yumurtalar için.. Eskiden tazecik yumurtlayan tavuklardan alıp yiyorlarmış hem sulu hem katı sapa sağlam eski nesil.. Her şey doğal hemen toprağındandı. Sanırım aramızdaki fark bu
Polo A_S_K bende sevmiorm ama yaptıgım yumurtalar tavada olsun haşlama olsun, gram sıvı kalmıor. Mayonezde ağzıma sürmüyorum ki en sevdiğim şeydi❤️ Kısacası zararlı, yeme sakın
Anneyimmmmm A_S_K sulu zararlı canım tam pişmesi lazım. Hamilelikte kesinlikle yenmemesi gereken gıdalar arasında çiğ yumurta var. Tam pişmiş yiyemiyorsan omlet falan yapıp ye
Burcak61 A_S_K çiğ yumurtada kayısı da dahil buna toxoplazma var çiğ et çiğ yumurta sebzeleri ve meyveleride yemeden önce sirkeli suda bekletin ve yumurtayı tam haşlanmış yiyin
Ellaynagme Herturlusunu yiyorum elh hicde bişey olmuyor. Zaten senelerdir yemiyomusunuz. Oyle hemen bişi olaa yada okdr kolay toksoplazma gecse ztn tokso testiniz pozitif cıkardı. Ordan anlayın artık okdr kolay kapılmadıgını.
gozz A_S_K Allah aşkına bu kadar takılmayın yani bu kaçıncı post buna benzer.İlk çocuk belki heyecan var anlıyorum ama yapmayın.Yumurta yesem ne our su içsem ne olur nefes alsam ne olur ..?Sigara alkol vb. tüketme yeter geri kalan hep ye iç rahatça
Elikkk gozz benimde ilk gebeliğim ama bu kadar evhamlı değilim heralde pek telaş yapmıyorum yapıyla alakalı bir mesele