• Gebelik
  • Sabah ac karnına muz ve süt

Yagmur1991 ben bunu bilmeden yapıyordum karnım biraz doysun da uyumaya gidym diye 😂😂
Yasemincifci öğretmen olduğum için erken saatte kahvaltı yapamıyordum onun yerine büyük bir bardak diyebiliriz içiyordum aç karnına
    Ach karina muz cok zararli her insan icin. Bebek icin diyemem ama zararli sheyi kendinize de yapmayin
    Yagmur1991

Ben denedim bunu ama malesef ise yaramiyor.gunde 3 kez bir muz ve bir bardak sut icerdim 5.aydan itibaren doguma kadar. Kendim 17 kilo aldim oglum 2900 dogdu.
      nuran34 haklisiniz bunu bana doktor soylemisti . Bicok kiside de gordum gercekten oyle . Ben 4 kg dogmusum hem de hamilelik boyunca 1 kez bile doktora gitmemis annem . Suan bebegimin gelisimi ilerde . Insallaj ben de annem gibi kolay dogururum 😊
      Yagmur1991 bende duymuştum onu zaten işe giderken mecbur sabah muz yiyip süt içiyorum kahvaltıya kadar midem boş kalmasın diye yoksa tansiyonum düşüyor şuana kadar kendim kilo almadım ama bebeğin durumu çok iyi vitamin kullanmaya daha başlanmadım şükür 🙏🏻
      Yagmur1991 öğlen açken yiyorum canım bende midemi bastırsın diye yiyorum. Ama açken daha etkili midir bilemiyorum. Bilinçle yaptığım bişey değil daha çok kilo kontrolü için yemek öncesi yiyim ki yemek yerken abanıp gömülmüyüm tabaklara derdim 😂😂😂
      Zeynpatak 2400 gram dogmusum canim ama benim ikizim var o yuzden zayif dogmusuz biraz :)