Edaisik055 Cat98 kesinlikle imkanı olan özele gitmeli iyice araştırılıp gidildiği zaman verdiğin paraya gördüğün muameleme eş değer oluyor. Hiç bir şekilde monitör göremiyorum usg fotosu verilmiyor. Üzerine kilom yüzünden üff püff gibi tavırlar görüyorum. Ki son kontrolümde zaten diyetisyene kons attılar ve şuan diyetisyen takipliyim. Bilmiyorum bana bu tavırlar çok manasız geliyor. Bu kiloda hamile kalmasanız nolur gibi vs vs…
Cat98 Edaisik055 benim imkanım vardı aslında ama yine de bilkentin çocuk doğduktan sonra ihtiyaç durumunda her imkanı var tek bina da diye orayı seçtim ama detaylı ve cinsiyet öğrenme gibi durumlarda özele gittim detaylıya 4.500 tl verdim dışarda. 45 dk baktı hemde her şeyine kadar kilomdan göremiyorlar falan dedim bizim cihazımız görür dedi tamamen cihazla alakalı ya valla sabretcez artık çocuğun sağlığı için ben doğumda sorun yaşayacak gibi hissediyorum ama bebek için sabredicem artık çünkü görümcem özelde doğurdu çocuk enfeksiyon mu ne kapmış imkanımız yetersiz devlete götürün çocugu demişler öyle bişey yaşamak istemem
Edaisik055 Papatyaaam1 öğlenden beri karnımda ağrı var hala bastırdığı yerde. 2 eliyle karnımı deşti resmen bebeği göremiyorum bahanesiyle
Edaisik055 bebeklerim__ bir de beni düşün her gidişimde aynı muamele ama özele gitme imkanım da yok 😒
Edaisik055 Minikkkk_0 dün sağlık ocağından ebe aradı dedim ki pıt pıt bişeyler hissediyorum bebek olabilir mi dedim heyecanla sen kilolusun o kiloda bebeği nasıl hissedeceksin dedi ağlamaktan bi hal oldum bugün de gördüğüm muamele sağolsun hamileliğim berbat geçiyor şeytan doğuma kadar ne kontrole ne bişeye git diyor gitme doğuma git diyor. Cinsiyet bile merakım kalmadı artık
Minikkkk_0 Edaisik055 insanların kalbi taşlaşmış maalesef siz boşverin onları gidin kontrollerinize ama size böyle bir şey dediklerinde verin cevabınızı susmayın
Edaisik055 esmanurcakin daha önce de bu konuda post açmıştım yorumlarla sabrettim ve her şeyi unutup bugün kontrole mutlu ve cinsiyet görürüm heyecanıyla gittim ama bu tavırdan sonra doğuma kadar hastaneye gitmek bile gelmiyor içimden
Edaisik055 Ecenfs doğum orda yapmayı düşünüyordum tecrübelerini paylaşır mısın benimle daha sonra 😒 bu arada sağlıkla al inşallah kucağına allahım uzun ömürler versin ❤️
Ecenfs Edaisik055 tabiki paylaşırım.Sıkma canını devlettekiler böyle aşağılamaya alışmış. Allah bu şekilde davrananlarında doğumunu kabus etsin
bebeklerim__ Edaisik055 sincandaki doktorlarda cok cok iyi. Ben de sincanda oturuyorum oraya gittim hep. Dogumu da orada yaptım
bebeklerim__ Edaisik055 sincan devlet hastanesi perinotolojideki dilek hocaya git bi kere nolur. Ozel gbi ilgilenecek seninle. Bilkkentekileri cekmeyendegmez
balkaymakcat Edaisik055 bende sincandayım Sincan devlette Fatih demir var gerçekten mükkemel ilgili bir doktor yaşadıklarınızı vs anlatın Burda da baya öven görmüştüm baya övülüyorsunuz falan demiştim hoşuna gitmişti her gittiğimde de ilgilendi bizzat kendisi baktı açıkladı vs çok pişmanım bende keşke Sincan devlette devam etseydim gerçekten en büyük pişmanlığım benimde lanet olsun Bilkent ve kendini bir şey sanan rezil personeline 🥲🥹
Yarenasel Edaisik055 aynısını bugün yaşadım biliyor musun detaylı ultrason için devlet hastanesinin perinatoloji bölümüne gittim girdiğimden beri ultrason aldığından beri göremeyebiliriz kilomdan dolayı göremeyebiliriz çok kilolusunun farkında mısın ki 85 kiloyum şu anda kilom var ama aman aman 100-150 kiloluk da bir insan değilim yani ben bir şey diyemedim yapsın da bitirsin dedim artık ama lanet ettim yani devlete özele gidiyorum ozeldeki doktorum hani devlettekiler de zaten bu alanda iyiler detayli ultrasyonu istersen hani devlette yaptır deyince o yüzden gittim
Edaisik055 Yarenasel normal gebe takipteki doktorum çok tatlıydı evet kilolusun ama bu şekilde tavırlar duymak zorunda değilsin gibi konuşmuştu. Ve ilk defa bir kadın doğum doktoru benimle bu şekilde konuştu cinsiyeti şuan göremem evet kilonda var ama detaylıdaki cihazlar bizimkilerden daha güzel olduğu için orda bebeği de net görürsün cinsiyeti de görürsün büyük ihtimalle demişti
hazaalozmenn Okurken sinirlendim , cimere şikayet edin bence. Kesinlikle böyle bir tutum olamaz bana söyleyecek öyle şeyleri gerekli cevabı verir altta kalmam , devletteki doktorlar kendilerini bir halt sanıyorlar gerçekten
Edaisik055 hazaalozmenn bir süre cevap verebildim sonra dayanamadım ağladım her gidişimde aynı muameleyi görünce artık katlanma şeyini geçtim çünkü
Mavilim123 bebeklerim__ orada yenidoğan küvöz yok olsaydı bende gidecektm ama bilkentte sansıma iyileri denk geldi ama tabii bayana karşı tavırları çok yanlış
Edaisik055 bebeklerim__ beni perinatolojiye gönderme sebebi 2li testim de free beta hcg min düşük olmasıydı ama gittiğimde benden sıvı almak istediklerini söyleyip riskleri anlattılar. Bu testin düşüklüğünü ne olduğunu sordum ama bilgi vermediler ben anlamadım. Sincanda da acile gittiğimde acil yatış demişlerdi kanamam olduğunda ondan sonra korkuma bir daha gitmedim ama randevu bulursam gidicem mutlaka o doktora
Edaisik055 1bebekmeselesi hiç bilmiyorum ilk defa girdim oraya doktoru da tam hatırlamıyorum ağlamaktan moral bozukluğundan
UmayAna_ Edaisik055 neden sikayet edip dilekcelerle ve soruşturmalarla ugrastirmiyorsunuz? Neden rahatlarini bozmuyorsunuz sizn gbi günde 3 kişi çıksa bakanlık ve başhekimlik ipe dizer bunlari. Mum olurlar. Daha önce şikayet ettim birşey olmadı duusncesi çok yanlış. Durmadan şikayet etmelisiniz ve bir müfettiş yönlendirilir. şikayetçi hasta sayısı artarsa iş ciddiye biner bunun içinde kimsenin usenmeden bildirmesi gerekiyor.
bebeklerim__ Edaisik055 anladım canim bana da sivi alımıyla ilgili bu bilgileri vermişlerdi. Hakkında hayırlısı olsun .🌸
Edaisik055 1bebekmeselesi özele göndermek için çabalıyorlar sanırım başka bişey gelmiyor aklımdan özelden de bilgi aldım muayeneye 1300 dedi gider özelde baktırırım cihazları daha iyi olur en azından