bebeklerim__ geleneksel1annem acilman iyi olmus. Cumaya kadar sen dogumu baslatacak hareketler yap bakalım insallah kendi sancinla dogum yaparsin
bebeklerim__ geleneksel1annem insallah canim benim insalah. 3 4 cmle seni hastaneden iyi çıkarmışlar normalde izin vermeslerdi
geleneksel1annem Nzlelms şuan 3-4 cm açıklık olduğu için ve 4-6 cm de yapıldığı için benim durum karışık yani sunni verir vermez takmaları lazım olmuş oluyor. İlk oğlumun doğumunda da tutmamıştı epidrural🥲
geleneksel1annem bebeklerim__ valla bilemiyorum ben de şaşırdım ama istersen yatırayım dedi ben istemedim ☺
3bebekliannee geleneksel1annem ben aynı açılmayla gitmiştim hiç sancım yoktu suni verip suyumu patlattılar 5 saat sonra kızım kucağımdaydı 🥰
iremgb geleneksel1annem 3.5 cm açılmayla yatışımı yaptılar. 3 gün suni sancı aldım. 7cm üzerine çıkmadı açılmam. En son sezaryene girdim kendi rızamla. Çünkü ne bedenen ne mental olarak devam edecek gibi değildim çok yorgundum. 36+4te yüksek tansiyonla yapıldı yatışım. Haftam erken olduğu için bebeğimin de çabası olmadığını düşünüyorum. Yoksa 3 günde 3 çocuk doğururdum 😅
geleneksel1annem iremgb işte böyle uzayan süreçler beni korkutuyor açıkcası 🙈 allah yardımcınız olmuştur muhakkak tabikide ama insan bilmediğimden korkuypr. Bide evde 3,5 yaşında oğlum var onu da çok uzun süre yalnız bırakmak istemiyorum 😢
yorgunannis geleneksel1annem ben 4 cm açıklıkla suni aldım 2 saatte doğdu ama zordu tabi. Sonra geçti gitti zaten 🙂 korkmayın o kadar yaa
rem_aden 39+4te 3 cm açıklıkla, suni sancı ve epidural desteğiyle 4 saatte doğurdum ben de. Ama 36.haftadan itibaren devamlı doğuma yardımcı hareketler yaptım, doğum esnasında da aynı şekilde. Allahım su gibi doğumlar nasip etsin bekleyen herkese 🤲🏻
geleneksel1annem rem_aden şahane çok sevindim adınıza 🌸inşallah tğm hamişlere kolay doğumlar nasip etsin rabbim
khgs08 geleneksel1annem ⅔ santim acıklıkla suni sancı alıp 22 saatte doğurdum ilk kızım kendi sancısıyla 8 saatte doğmustu herkeste değişir bu durum
urasserife geleneksel1annem 36+1 de 13 saat suni sancı aldım ve doğumum oldu 😬 ilk başlar sıkıntı değildi hissetmedim bile ama açıklık arttıkça işler değişti suni sancı berbat bir şey evet 2. Gebeliğimdeyim şuan nasip olursa kendi sancımla olsun çok istiyorum ama yine kendi sancımla olmazsa suni almayı sezaryene tercih ederim . Bebek de ve bende bir engel olmadıkça sezaryen düşünmüyorum
geleneksel1annem urasserife aslında normal sancı da da açılma oldukça sıkıntılat oluyor ağrı daha da artıyor her ikisi de zor aslında
Nuruzunn geleneksel1annem akşm 9 da suni sancı takıldı gece 2 de doğumum gerçkleşti hiç korkma sakin ol sadece odaklan nefes al ver sakin klınca daha hızlı ilerliyor
2kizannesi30 geleneksel1annem 2 cm suni yedim sancıni bekle bol bol hurma ye 6 adet yürüyüş yap Meryem otu iç.Aklima yengem geldi bu hafta öğrendim bu bilgiyi ne işeme yarayacak sa ,😁😁 Agdaya gitmiş baştan aşağı akşamında sancilanmis sabaha doğurmus 😁😁
iremgb geleneksel1annem Çok zor bir doğum yaşadım. Bebeğimin kokusunu aldığımda herşey bir anda son buldu :) 2. Ye hamileyim şuan yine aynı acıyı çeker misin deseniz yeterki sağlıkla kucağıma alayım razıyım yine o acılara katlanmaya 🥰