geleneksel1annem tatlibebegim_ hurma yemeğe çalışıyorum günde 6-7 tane yeterli olur mu bilmiyorum ama
Nzlelms geleneksel1annem merhaba yaparsiniz bence 😇😇 benim 1 cm aciklik vardi suni ile zar zor 3 4 cm acildi normal yapamadim
geleneksel1annem Nzlelms peki sancı nasıldı öyle anlatıldığı gibi intiharın eşiğine mi getiriyor insanı🙈
geleneksel1annem ali86_ maşallah ne güzel gözünüz aydın ben de açılma olmazsa diye korkuyorum ama 3-4 cm zaten var belkide hızlı ilerler bilmiyorum ki
Merttyyy Jasvcl bende aynı durumdayım doğuma dair hiç bir belirti yokmuş suni ile doğurabilir miyim diyorum bende
geleneksel1annem Jasvcl ayy biz doğuramayanlar napıcaz ya hep unut kapısı arıyoruz kendimize allah yardımcımız olsun🙏
sonbahar_2322 geleneksel1annem 40+6 haftalıkken doktora gittim 4 cm açıklım vardı yatışım verildi Suni sancı verildi 8 cm normal doğum yaptım Biraz ağrılı bir süreç ama geçiyor hepsi 🙏🏻
geleneksel1annem sonbahar_2322 gözünğz aydın🌸normal doğum sancıdını biliyorum sunniyi bilmediğim için çok korkuyorum 🥲
Tubatgn geleneksel1annem Bir gün kendi sancımı çektim. Açılmam bir cm ilerledi. Suni sancı verdiler artık. Haftam hem 41 olmuştu hemde suyum azalmıştı. 5 saat içinde doğum oldu. Süreci iyi yönetmek önemli tabii.
sonbahar_2322 geleneksel1annem Teşekkür ederim 🙏🏻 Suni de dedim gibi biraz ağrısı var ama geçiyor hepsi bebiş doğunca 🙏🏻
geleneksel1annem sonbahar_2322 maşallah ne güzel gözünüz aysın bakalım perşembe sabahtan nst ye gircem galiba ona göre karar verilcek Dr galiba 🥲
sonbahar_2322 geleneksel1annem Teşekkür ederim 🙏🏻 Sağlıkla gelsin inşallah 🤍 Bir avazda kurtulursun inşallah 🙏🏻 Kolay bir doğum olur inşallah