Rabia-Bay44 canannnblbll Haklısınız sürekli tekrarlıyor hep aynı döngü içinde debeleniyoruz inşallah ciddi enfeksiyon ile karşılaşmayız
canannnblbll Rabia-Bay44 her yolu denedim ya günlük ped kullanıyordum bıraktım, iç çamaşırımı devamlı değiştiriyorum her idrardan sonra yıkıyorum sabun,duş jeli herhangi bişi değdirmiyorum ama yine de tekrarlıyor vallahi bıktım yani
Rabia-Bay44 canannnblbll Bende aynı şekilde herşeyi uyguluyorum ama vücut yapımız ile alakalıymış kimisi hafif geçiriyor kimisi de biz gibi ağır geçiriyor inşallah enfeksiyondan kurtuluruz sağlıklı gebelik geçiririz
[silindi] sonmezcansel bende 8+1 im bugün doktorum idrar yolu enfeksiyonun var dedi infex verdi. Ama içmeye korkuyorum:( kullanıyor musunuz siz?
sonmezcansel [silindi] evet kullanıyorum doktorum böbreklere çıkması tehlikeli dedi hamileliğimin ilk aylarındada enfeksiyon geçirmiştim o zamanda kullanmıştım enfeksiyonun ilerlemesi daha kötü
kayrasu sonmezcansel doğal olarak kızılcık özü kullanabilirsiniz birde C vitamini bol bol su için geçmiş olsun