Sunshine__ Gamze1109 Karşı komşum emzirmeyi bıraktı neredeyse 8-9 ay oldu hamile kalamadı doktora gitti doktor demiş ki süt kanallarında süt kalmış bundan dolayı olabilir o sütü aldıktan 2 ay sonra hamile kaldı
bartulies Gamze1109 sabır taşı denedim kokuyo acı falan demedi emdi sürülebilir çikolata sürdüm 2 gün boyunca istedikçe açıp gösterdim emmedi 3 4 günde gece uykusu sorunumuz oldu onuda yendik çok şükür bugün açık gördü çikolatada yoktu emmek istedi izin verdim sütün tadını unutmuş iğrendi
bartulies Gamze1109 23 aylık ve benim oğlumda çok düşkündü 10 dakikada 5 dakikada bi emiyordu öpüyordu öyle rahatlıyordu sürekli her ağladığında memede sakinleşiyordu uykuya emerek geçiyordu asla ayrı kalamıyorduk o yüzden 2 kez anannesinde tek başına uyumuş beni hiç sormamış uyunanınca görümceme gidiyor yan yanayız zaten 2 3 saat orda oyalanıyor baya değişti ve bugün her bulduğunu yemekten midesi dışarı fırlamıştı resmen normalde günde 1 kez zar zor 2 3 kaşık çorba içirebiliyordum 😂
Baklavaseverim Gamze1109 İğne ile çekiyorlar canım onu mastit olarak geçiyor banada oldu çektirmeden geçti Allahtan aylarca ağrısını ateşini çektim ağrısından uyuyamıyordum bile yani zor bir durum
Baklavaseverim Gamze1109 Benim annem de emzirirken hamile kalmazmış yani bu gerçek sebebi de bazı insanların prolaktin hormonunun yüksek olması bazısının emzirirken de düşük oluyor kalanlar bu yüzden kalıyor yani tamamen kişiye ve kişinin hormonlarına bağlı isterseniz bir doktora gidin baktırın 🥰
atesvesu Gamze1109 süt korumaz öyle bir ozelligi yok bu yanlış bir bilgidir sütun alt tarafa ne faydası olacak doktora git hormonlarına baktır süt korusaydi kardeşimle aramda 9 ay olmazdı 🤭
Mhilal55 Arkadaşlar bir hemşire olarak söylemeliyim ki süt koruyor diye bir korunma yöntemi yok 🙃 çocuk istemeyenler emzirirken sıkı sıkı korunsunlar , isteyenler ise gönül rahatlığıyla çocuklarını emzirmeye devam edebilirler .
Minik_04 Gamze1109 süt gebelik olmasini nasil engellesin kizin 1.5 yaşindaymiş ztn bare bekle 2 yaşinda sütten kesersin sonra gebelik düşünürsün şu ust üste cocuk yapma olayi nedir anlamiyorum cok mu kolay cocuk bakmak anlamiyorum
Gamze1109 Minik_04 herkesin gebeliğini sorgulayacak sen mi kaldın benim çocuğum çok paylaşımcı ve uyumlu bir çocuk hepte oyun oynamak istiyor ve ben ona sürekli bir çocukla oynaması için kayinvalidemlere gidiyorum sokakta çocuklarla oynamayı çok seviyor ön yargıli davranmak size ne kazandırıyor çok merak ediyorum
eacr6066 Gamze1109 benim de oğlum 21 aylık hala emiyor çok şükür doğum yaptım ilk 9 ay hiç adet görmedim süt koruyor dediler ama adet olduktan sonra dikkat et olur süt korumaz demişlerdi bence de süt koruyor yani
Minik_04 Gamze1109 sorduğun sorunun saçmaliğina şaşirdim çocuğun daha bir buçuk yasinda gozunde ne kadar büyütüyosun el kadar bebeyi banane ne yapiyosan yap ya