sedefhamile cansukandemir53 hayırlısı olsun cankm kendiniz üzme bende öyle görünce hep üzülüyorum ama Rabbim doğru zamanda verecek buna inanıyorum demekki biraz zamanı var bu ay tekrar dene umudunu yitirme biraz strest yapıyoruz kafamıza takıyoruz adeti bile geciktiriyoruz
cansukandemir53 sedefhamile aynen öyle baksana kaç gün geçti yani yani üzüldüm resmen tüm belirtiler vardı sırtım halen daha agırıyor karnımın sol tarafıda agırıyor demek tutunamadı sağlık olsun telefonumdan tüm takvimleri sildim bakmıycam daha
sedefhamile cansukandemir53 hayırlısı olsun canım zaten neye böyle titizlensek olmuyor o yüzden salmak gerekiyor daha bende adet olmadım test yapmıştım negatif bakalım olacak mıyım
Minamom_ biriciginannesi ay aynıyız dün bende 11,4 ile öğrendim çok yeni dedi doktorum takip edelim🥰 inşallah sağlıkla devam eder hepimizin
K1u5b9 Benim de bat 11 12 gibi Eylül de rahim filmi çekindim bu ay umutluyum ama fazlada Umut bağlamak istemiyorum negatif gorucem diye kasık ağrım var bide hiç bir şey yiyesim yok hayırlısı bakalım.
Minamom_ biriciginannesi ben 27 de yumurtam çatladı şimdi uygulama 3+6 gösteriyor 11,4 cıktı yarın da tekrarlıcam testi kuzu
Minamom_ biriciginannesi benim bi önceki gebeliğimden yaşadığım herşey aynıydı baş ağrısı karın regli olacak gibi gögüsler dolgunlaştı bide uyku isteğim var canım