topcukb kızlar benimde bat 15 sol kasık ağrısı var inşallah rabbim hepimize bu ay hamile kalmayı nasip eder 🙏
sedefhamile cansukandemir53 bazen geç döllenme oluyormuş benimde geçikti test negatif bekliyorum biraz daha geçsin diye
sedefhamile cansukandemir53 evet bende aynı şeyleri yaşıyorum burada kozlar öyle söylüyor bakalım bekleyelim
cansukandemir53 sedefhamile ben bugun test verdim doktorum dedi ver bi test bakalım geç olmadan öğrenelim diye öıkar 2 sate
sedefhamile biriciginannesi gece veya sabah belli oluyor e nabızdan bak mutlaka oraya düşüyor hcg değeri 5 den yukarı ise hamilesin
ser17 biriciginannesi ben 2 gün önce ve dün yaptım (1 erken test 1 kaset test) ama kalbimiz kadar beyaz çıktı :( kaset test evde var ama erken test sipariş vermiştim birkaç saate kargo gelmiş olur gelince onu yapmayı düşünüyorum ama negatiften çok korkuyorum 😞 BAT 12 Ekim
benimadimannee Bat 14-15 , Bu sabah awox test yaptım kızlar bakar mısınız bu şekilde silik çıktı . Sizce var mıdr ?
sedefhamile cansukandemir53 hayırlısı olsun cankm kendiniz üzme bende öyle görünce hep üzülüyorum ama Rabbim doğru zamanda verecek buna inanıyorum demekki biraz zamanı var bu ay tekrar dene umudunu yitirme biraz strest yapıyoruz kafamıza takıyoruz adeti bile geciktiriyoruz