kimchikimdi ErsBegAs Gaz damlası da var zaten, doktor bana sadece nohut fasulye gibisinden yeme yersen de dikkat et dedi bizimkiler yapmıyor yedirmiyor da 40indan sonra diyorlar
kimchikimdi Dadas Çok teşekkür ederim aşkıımm, sende öylesin 🥹💖 Ama bana böyle hissettirdikleri için sanırım çok evham yapıyorum her şey yolunda olsun istiyorum🥹
kaya_kaya ErsBegAs evet maalesef öyle çok kokuyor 🤣 komik olan kısım yemek sektöründe çalışıyorum ya İzmir kumru tarzı şeyler yapıyoruz midem çok kötü oluyor 😂
myangelson ErsBegAs esiyor canım ne esme hemde 😄 mutfakla yatak odasını açtım esiyor baya havalandırdım kapattım 😄
bebeklerim__ ErsBegAs yumurta kırmıştı annem. Birisi basimda viyak ciyak agladi diğeri kardesimi seveyim diye omzuma cikti sonuç ben ac kalktım sofradan😂😂😂
bebeklerim__ kimchikimdi ay bu ben bennn canim oyle cikolata cekiyor ki yiyemiyorum zaten cok gazlu bi bebek.😪
kimchikimdi bebeklerim__ Çikolata da mi gaz yapıyorrrrrrr ben birkaç gündür yemiyordum onu nasil gözden kacirdim😭
mucizebebegimmm ErsBegAs kuzu nerelerden bulabiliriz bu şekeri? Ne gibi yerlerde oluyor genelde? İnternetten almak pek sağlıklı gelmiyor böyle şeyleri bana o yüzden sordum 🫣😂 afiyet olsun bu arada ben daha yapamadım kahvaltı😂
Accountant ErsBegAs bebeğim şöyle kendi başına yatsın diye neler vermezdim ya asla yatmıyor benimki uyursa kucakta anca bırakınca çığlık yemek neydi unuttum zaten su içmeme müsade ederse teşekkür ediyorum
Deleted33000 ErsBegAs ayy tapusu sende ama kullanım kılavuzu da onda yani azcik baksın sıpasına sjjsjsjsjs
Talentedmom ErsBegAs fena hallerdeyim kızım kolik asla uyumuyor akşam 10 gibi başlıyor gece 4 e kadar ağlıyor çok gazlı sen nasılsın