Deleted33000 ErsBegAs kayinvaliden çocuğuna kendi baksın bı zahmet ksjsjsj öğretmen misin canım Allah kolaylık versin biz evde üç taneyle baş edemiyoruz okulda bisuru çocuk zor valla
ErsBegAs Deleted33000 evet anaokulu İngilizce sınıf öğretmeniyim 🥹🥰 kayınvalidem tapusunun bende olduğunu benim bakmam gerektiğini söylüyor djjdjs
kimchikimdi ErsBegAs Bana birisi bu dönemde birkaç menü önerebilir mi valla sanki ne yesem gaz yapiyor kötü oluyor cocuk 🥹 Et tavuk vs onlardan degil Burada bekleyim ben 😂💖🐣
ErsBegAs kimchikimdi aşkım dün yemin ederim ki 2 tabak nohut yahnisi yedim çocuk ve senin valla alakan yok gaz konusunda 🥹 sen öyle şartlama kendinii
Dadas kimchikimdi aşkım kendini yetersiz hissetme ve suçlama. Sürekli bir suçluluk duygusu var içinde. Sen mükemmel bir annesin ve bebeğin seni çok seviyor. Bu dönem geçicek 🤍
ErsBegAs visnelicheescake Hatay dürüm olmazsa olmazımız 🤣 ama artık malzemeyi bol koyduğumdan mıdır nedir malzemeleri (elleri kolları) taşıyor artık jdjdjsjs
Deleted33000 ErsBegAs ayy tapusu sende ama kullanım kılavuzu da onda yani azcik baksın sıpasına sjjsjsjsjs
kimchikimdi ErsBegAs Artik psikolojimi bozdular süt ve süt ürünleri yiyemiyorum domates salatalık vs yiyemiyorum pilav yumurta bal helva yemekten icim dışıma çıktı 😂 Teşekkür ederim hayatıımm bende yemeye çalısacam en iyisi 🥹💖
Dadas ErsBegAs ay sorma benimde ağrıyor akıyor bazen fark etmiyorum kızım ıslanıyor 😂 ilk ıslandığında bezi sızdırdı sanmıştım 😂😂😂
bebeklerim__ kimchikimdi ay bu ben bennn canim oyle cikolata cekiyor ki yiyemiyorum zaten cok gazlu bi bebek.😪
kimchikimdi Dadas Çok teşekkür ederim aşkıımm, sende öylesin 🥹💖 Ama bana böyle hissettirdikleri için sanırım çok evham yapıyorum her şey yolunda olsun istiyorum🥹
kaya_kaya ErsBegAs günaydın canım tost çekiyor ama sucukdan midem bulanıyor ama domates de çekiyor peynir domates yerim herhalde
kimchikimdi ErsBegAs Gaz damlası da var zaten, doktor bana sadece nohut fasulye gibisinden yeme yersen de dikkat et dedi bizimkiler yapmıyor yedirmiyor da 40indan sonra diyorlar
kaya_kaya ErsBegAs evet maalesef öyle çok kokuyor 🤣 komik olan kısım yemek sektöründe çalışıyorum ya İzmir kumru tarzı şeyler yapıyoruz midem çok kötü oluyor 😂