Ayla53 ssulebarlas devlette öyle bir durum olmuyor Malesef özel olarak lar ve orayla anlŞmali kilinik doktorları var genelde onu tercih edıyorlar
annekevser yrnadnn en son filiz hanima gittim ondan Memnun kaldım. Randevu bulabilirsem onunla devam etmeyi düşünüyorum 🤗
eedahanevarneyok annekevser sabah 7 de giderseniz sıra bulursunuz bana kendisi öyle söyledi ve iki aydır öyle yapıyorum sorun yaşamadım
annekevser eedahanevarneyok sabah 7 çok erken değil mi ya. Poliklinik saat kaçta başlıyo ki. Hastane personelleri sekreterleri felan 8 de gelmiyorlar mı😅
esmacuk nurakkoyun06 Merhaba Beril gürleke detaylı ultrasona girmek istiyorum daha önce kendisine gitmedim nasıl oluyor acaba kaç dakika sürüyor renkli ultrason ile de bakıyor mu bilgi verir misiniz lütfen ☺️
esmacuk Matmazel__ Merhaba Beril gürleke detaylı ultrasona girmek istiyorum daha önce kendisine gitmedim nasıl oluyor acaba kaç dakika sürüyor renkli ultrason ile de bakıyor mu bilgi verir misiniz lütfen ☺️
Matmazel__ esmacuk Renkli ultrasonu var ve cihazları çok iyi, detaylı ultrason kısa süren bir işlem olmuyor tüm organlarını görene kadar bakıyor 1 saat kadar sürüyor
esmacuk Matmazel__ peki normal muayene ücreti mi alıyor yoksa artı ücreti oluyor mu Fotoğrafını veriyor mu bir de
Matmazel__ esmacuk muayene ücreti mi direkt olarak detaylı ultrason ücreti mi alıyor net bilgi im yok hastasıysan değişiyor çünkü. Resimleri paylaşıyor