ssulebarlas Sevgili Anneler 13 haftalık hamileyim doğumum Nisan ayının ortalarına denk geliyor ikinci hamileligim ilk hamileligimde görevimiz nedeniyle başka şehirdeydik Erzurum buhara Hastanesi’nde yapmıştım çok memnun kalmıştım . Simdi rizedeyiz memlekete gitmek istemiyorum burada yapmak istiyorum fakat devlet Hastanesi’nde eşinizi almıyorlar ziyaret saati dışında acaba tek kişilik oda hakkımız var mı tek kişilik odalar hakkında bilgisi olan var mı nasıl başvurulur nasıl ayarlanır bilen varsa Allah rızası için bana yardımcı olsun çok dua edicem 🥰🤲
Ayla53 ssulebarlas devlette öyle bir durum olmuyor Malesef özel olarak lar ve orayla anlŞmali kilinik doktorları var genelde onu tercih edıyorlar
1Zynp1 Ben de Erzurum’dan geldim Rize’de doğum yaptım. Devlet hastanesinde bütün odalar tek kişilik zaten özel bir şeye gerek yok. Benim doğum güzel geçti ilgi alaka çok iyiydi. Bütün kadın doğumculara da muayeneye gittim hepsi de iyiydi. İçiniz rahat olsun bence.
annekevser 1Zynp1 bende rize’deyim. Testte pozitif gördüm. Yarın doktor kontrolüne gidicem devlet hastanesine. Hangi doktoru önerirsiniz. Çevrenizden duyduğunuz felan var mı bu doktor iyi diye
rizelifunda annekevser devlet hastanesindeki bütün doktorlar iyi genelde ben filiz Erdemli’ye gidiyorum memnunum
annekevser ssulebarlas şu anda kontrollere devlette elif kapuçu ataça gidiyorum. Çok sıcakkanlı samimi bir kadın ama bilmiyorum ya. İçeriye refakatçi almamaları felan sorun. Ben elimde görsün istiyorum bebeğimizi🫤
Matmazel__ Rizede özel olarak tek Şar hastanesi var odaları tek kişilik ve eşi almama durumu da yok . Beril Gürlek var kadın doğum doktoru olarak muayenehanesi var ve harika bir doktor Şar hastanesinde doğum yaptırıyor doktoru kesinlikleri tavsiye ediyorum çok iyi.
esmacuk Matmazel__ merhaba acaba Beril gürleğin muayene ve doğum ücretleri nekadar bilgi verebilir misiniz ☺️
esmacuk Matmazel__ Merhaba Beril gürleke detaylı ultrasona girmek istiyorum daha önce kendisine gitmedim nasıl oluyor acaba kaç dakika sürüyor renkli ultrason ile de bakıyor mu bilgi verir misiniz lütfen ☺️
annekevser rizelifunda evet bende elif hanıma gidiyorum. Ama cihazlar çok iyi değil ya hala cinsiyeti öğrenemedim🫠
nurakkoyun06 Ben de hamileliğimin ilk 4 ayını Rize de tamamlamıştım. Başından beri Beril Gürlek adlı hekime gittim. İlgi,alaka,cihazlar çok güzel fakat cinsiyette çok emin olduğunu söylemesine rağmen yanıldı. Kız demişti. Oğlum oldu 😂
M5361 nurakkoyun06 bende Beril hocaya gidiyorum kaçıncı hafta da size yanıldığını söyledi acaba bir de fetal dna yapmış mıydınız
esmacuk nurakkoyun06 Merhaba Beril gürleke detaylı ultrasona girmek istiyorum daha önce kendisine gitmedim nasıl oluyor acaba kaç dakika sürüyor renkli ultrason ile de bakıyor mu bilgi verir misiniz lütfen ☺️
yrnadnn annekevser ben normalde araştormada sibel hanıma gidiyordum asistan vardı göremedi 17.haftamda aynı gün şarda neslihan hanıma gittim gördü kız olduğunu söyledi
nurakkoyun06 M5361 Hafta da biz sormadan cinsiyet belli dedi. Hocam emin misiniz? Erken sanki dedik ama eminim çok belli kız dedi. Sonra zaten tayin oldum. Şehir değişikliği sebebiyle başka doktora gittim. Erkek olduğunu öğrendik. Şimdi ikinciye hamileyim ve 32 haftalık hala doktora cinsiyet soruyorum emin misiniz diye 😂
annekevser yrnadnn bende sibel hanıma gittim asistan vardı. Çok da içime sinmedi o muayene. Bi daha araştırmaya gitmemeye karar verdim. 17 yıllık doktor diye randevu aldım. Doktor piyasada yok. Devletteki ler daha iyi sanki