beyzzsenturkkk Deletedmom_290 sadece tulum yaptıracağım o kadar ıvır zıvır detaylı şeyler istemiyorum kapı süsü vs de istemiyorum zaten büyük kızıma oda yapmadık 2+1deyiz öyle şeyleri hala saçma buluyorum fikrim değişmedi o konuda😂
Deletedmom_290 beyzzsenturkkk bende öle Benımde suan evım küçük zaten ılerde buyutursmde yapmam ya kullanılmıyor çok
Deletedmom_290 beyzzsenturkkk kıyafetlerıde atmaya kıyamazsam Dıye Ikıncı bebegım olursa saklıcam oyuzden ısımlı yapmadımntulum mantıklı
beyzzsenturkkk Deletedmom_290 bu benim ikinci olduğu için üçüncüyü düşünmüyoruz yani sonrasında giyecek biri nasıl olsa yok diye yaptıracağım😂😂😂
mimaa aysekalp çikolata kutusu isimli yastık ve kapı süsü yaptıracağım sonra odasında kullanırım dekoratif olarak. İsimli hastane çıkışıda yaptırdım battaniyesi filan var içinde kullanırım diye düşündüm sonra da saklarım hatıra 🌸
Deletedmom_290 beyzzsenturkkk ben dur ılkını yapıcam Ikıncı planlıyorum 3. Istemıyoruz tabı Allah kısmet ederse
anaolacak Deletedmom_290 tam tersini düşünüyorum nevresim battaniye çocuk büyüdükçe öyle kalacak kapı süsü hatıra olarak da saklanır, çocuk ergenliğe girene kadar da odasında aksesuar olarak kalır , şahsi fikrim 🌷
Deletedmom_290 anaolacak fikirler sızce ole ama ben ole seylerı sevmıyorum ıvır zıvırları evdede kaldırıp atıyorum yanı atarım ben sıkılıp saklamam yanı bır kadın olarak fazla makyaj malzemesı böle kullanmadığımı atıyorum kalabalık hıc sevmem yanı nevresim benım ıcın hatıra saklanabılcek şeyler sızın fıkrınızde oledır
Anonymous1 aysekalp ben 10 lu penye takımı yastığı battaniyesi müslin tulumuyla hepsini 4 bine yaptırdım aslında öyle çok afaki bir fiyatı da yok
anaolacak Deletedmom_290 ben de sizin fikrinize saygı duyuyorum elbette battaniyeyi de sonradan saklayabilirsiniz 💐
ipekmom_ aysekalp kızımda tulum şapka eldiven yaptırmıştım nakışlı, oğlumdada aynısını yaptırdım hatıra saklayacağım ikisinide, diğer parçalarına gerek duymadım, ihtiyaca göre battaniyede mantıklı olabilir