dedimolabilirrr aynıı sekildee mesela kızımın doğduğu ev eski püskü rutubetli eski bi binaydı 2 ısıtıcı 1 kombi (çalışmıyor doğru düzgün) başka ısıtıcılar vs o şekilde büyütmeye calıstım cunku yenidoğan bebekle taşınma durumumuz hele de istanbuldayken çok zordu imkansızdı kızım 1-1,5 yasındayken yepyeni bi eve taşındık ilk oturanlar biziz şu an mesela düşünüyorum da kızım çok garibanlık çekmiş sanki şartlar iyileşti kızım kötüsüne denk geldi gibi belki 1 sene sonra daha iyi olucak ama kızım hep o eksikliği içinde hissedecek gibi bebek arabasını ikinci elden pazarlık yapa yapa düşürmüştüm kaç kez çaldırdım ağladım ne bileyim çok perişanlık çekti simdi işte dozunu kaçırmadan hiç bişeyde aklı kalmasın diye çoğu şeyi alıyoruz evde bir yığın oyuncağı hem ebevyn sürüşlü hem 3 tekerlekli bisikleti var ama sırf sokakta ki çocuklar onu bindirmiyor diye doğum gününde bisiklet sözü verdik kaç gündür babam bisiklet alıcak bana mor bisiklet diyor herkese yani sanki ona bişeyler alarak bende vicdanımı rahatlatıyormuşum gibi hissediyorum ama tamamen asla rahatlamıyor