sezenyasemin İlk başta aşırı bulantım vardı normalde 50 kiloydum bulantılarla 45 oldum , bulantılar geçtikten sonra kilo almaya başladım şuan 32+2 65 kiloyum 😅
gencannesi ErsBegAs be de 62yle hamile kaldım 27 haftalıkken kaç kilo almıştınız ya hatırlıyor musunuz 😀
Ygmr- kartanesi___ aynı durumdayım sidefer kullanıyorum aşırı derecede kabızlık yaptı tuvalete çıkamıyorum yetmedi hemoroide çevirdi koyun dışkısı gibi yok mu çözümü bunun mahvoldum
mozen kartanesi___ benim Demir İlacım da aşırı kabızlık yapıyordu İsmini şu an hatırlayamıyorum fakat hapın Rengi pembe Daha sonrasında bunu doktora söylediğimde İlacımı değiştirdik ve Ferro Sanol adlı kan ilacına geçtim inanılmaz derecede memnunum kabızlığım tamamen normal tuvalet rutinime geri döndürdü
atesvesu kartanesi___ doğum sonrası genellikle veriliyor kilo ama bazen de verilmiyor emzirmek ile alakası yok bence vücut ile alakalı ben gebeliklerimde kilo veriyorum lohusalık bittiği zaman yavaş yavaş o kiloları geri alıyorum 😓
Teacherobilmi Haftadayım 76 ile hamile kaldım şuan son 3 haftadır 85 doktor çok kilo almışsın hemen diyetisyene başla deyince başladım. Biz max 8 kilo öneriyoruz kilo alman sezeryani de normal doğumu da zorlaştırır dedi. Keşke daha dikkatli olsaydım
kartanesi___ Elfidanur ben de yarın 20 haftalık oluyorum 5 kilo almışım doktorum 2 gün önce normal değil dikkat etmen lazım çok hızlı almışsın dedi😦
atesvesu Zlhakrnn 11+0 haftaligim -5 kilo mide bulantısından yiyemiyorum ben doğumdan sonra kilo alıyorum bu da kötü birşey
kartanesi___ atesvesu ben de verebilirim umarım ya 70 kilo oldum şaka gibi tartıda ve aynada gördüklerime inanamıyorum:(
ErsBegAs Zlhakrnn evet ☺️ ama benim görünürde bu kadar kilo yoktu 6 aylık bir göbüşle doğuma girdim fakat aktif spor yapıyorum, lisanslı yüzücüyüm aynı zamanda ☺️
3bebekliannee Zlhakrnn 12 hafta 4 kilo almışım şimdiden 🙈 diğer 2 hamileliğimde de 20-22 kilo almıştım toplamda ama doğumdan sonra fazlasıyla geri gitti.