Deletedmom_787 Merhaba kızlar, Geçen hafta pazartesi 29 eylülde beta hcg 21 ile hamileliğimi öğrendim , perşembe 2 ekimde beta hcg bakıldı 49’a yükseldi. Bugün 6 ekimde ise beta hcg 153 çıktı sizce artış nasıl ? 😭🥺 ultrasona girdim ilk kez 5 cmlik miyom varmış 🥺 keseyide göremedik erken dedi ayrıca bugün kanda progesterona bakıldı 8.17 çıktı değer düşük mü ? Sizce sağlıksız bir gebelik mi yaşıyorum 😭🥺🥺 çoook üzgün ve stresliyim
Cimcime30 Deletedmom_787 değer artısı normal de denılır bır tık altı da progestoron düşük gbı ama bılemedım cnm
visnelicheescake Deletedmom_787 Değer çok düşük değil aslında ama garip şekilde artıma sanırım ama zaten kötü bişey olsa vücut bunu her şekilde belli ederdi kendini strese sokma cnm
babymom2026 Deletedmom_787 Beta normal gibi ama progesteron bebeğin tutunmasına yardımcı olan bir şey düşük geldi bana doktor bir şey demedi mi ?
Deletedmom_787 @efnanhiraa @Elamomy @ilkgozagrimhavinim @Cimcime30 @visnelicheescake @[silindi] @maco61 @Cokistersengelerbence @Akseec
Cerensiz Canım beta 1500-2000lerde kese gözükür ancak , progestereonda beta arttıkça artar ilerleyen zamanda doktorun yine bakar bu değere , düşükse progrestanla destekler bişey olmaz , ben başından beri kullanıyorum şuan sağlıklı allaha şükür , kötü düşünme
Akseec Yükseliş oldukca sıkıntı olmaz en az 2 katı olmalı yükselişi takip et stres yapma o da kötü etkiler sakin ol beslenmene dikkat et bol bol dinlen gerisini Allah’a bırak canım 💓
Deletedmom_787 Akseec haklısın canım allah nasip ederse kucağımıza alırız 🥺😭 rabbim sağlıkla huzurla nasip etsin inşallah dua et nolur benim için 🙏🏻💕
Deletedmom_787 visnelicheescake 4 gün geçti aşkım üzerinden artış normal diyor chatgpt ama progesteron üzdü beni miyomda aynı şekilde
Akseec Deletedmom_787 etmem mi canım benim rabbim sağlıkla kucağına almyı nasip etsin inşallah çok güzel artacak değerin görürsün biraz tedirginsin ama zamanla nasıl güzelleşecek yolun göreceksin inşllah sağlıkla mutlulukla ilerlesin 🤲🏻🌸💓
visnelicheescake Deletedmom_787 Sen sıkma canını doktorun progesteron için ilaç verir mutlaka miyom da yani gozlemde bulunur.
bizzocone Deletedmom_787 miyom bende de var bulunduğu yer önemli bir de hamilelikte daha da büyüyebiliyor hormonlardan kaynaklı ağrı da yapma ihtimali var onu hamilelik sürecinde takip ediyorlar
Deletedmom_787 visnelicheescake yeter ki bir şey olmasın 🥺 sağlıklı olsunda ilaç kullanırım önemli değil 🥺🥺
Deletedmom_787 Akseec çoook teşekkür ederim canım benim allah razı olsun sende dualarımdasın 🥺💕🙏🏻🌸 rabbim hepimize bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah doktor yarın arayacakmış beni ne diyecek bakalım 🥺