Neva_aydn Leylaa6848 test yapmadım bat bugün olmadım tek belirtim belirtimj onuda bilmiyorum basım dönüyor gözlerim , mide bulantjm var fenalık geçirecek gibi oluyorum , baş ağrısı çok var hafif kramplar yorgunluk var birde o kadar
Miracle_1 Leylaa6848 ben adet oldum dün ..normalde bugün test verecektim nasip olmadı sizin olur inşallah
Meliss- Leylaa6848 bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım 🥹 3 ekimde test yapmıştım ama negatifti yarın da olmazsam test yapmayı düşünüyorum tekrar sadece göğüs ağrım var ara ara da kasık ağrım oluyor hiç umudum yok ama hayırlısı hepimiz için 😍
Leylaa6848 Neva_aydn benimde bel ağrım var biraz iki gündür de kasıklarımda hafif batmalar oluyor bilmiyorum ki çok halsizim
1_Ozgnn Leylaa6848 ya birinde çıktı sonra bi kaç saat sonra hatta az önce yaptım kuruma çizgisi bile yok hiç bişry çıkmadı
1_Ozgnn Leylaa6848 vallahi şüphe yok ki umutta yok sadece anlamadım aynı test birinde çizgi silik ikinci de hi çbişry yok kuruma çizgisi vs
Leylaa6848 Meliss- belkide testleri hepimiz erken yapıyoruz aslında 1 hafta gecikmeden sonra yapmamız en doğrusı da sabırsızız
Meliss- Leylaa6848 gerçekten çok haklısınız 🥹 acaba beklesem mi düşünmüyor da değilim ama çok merak ediyorum 😂
Leylaa6848 Meliss- yoruldum flaşla çizgi aramaktan 🥹🥹🥹🥹🥹Rabbim hepimize nasip etsin inşallah ama bu süreç insanı çok yoruyor🥹🥹🥹