Seymatrkay esraaa97 neden o kadar yatış verildi? Normalde 1 gün sonra çıkarsın. Yatış parasi aliyorlar sizden.
esraaa97 Seymatrkay e Acil oldu benim açılmam vardı , ilçede 1saat uzaklıkta gidip gelmek zor olur diye sanırım bilmiyorumki
ekacmaz doduk Sefaköy Biruni Hastanesinde Prof.Dr Murat Arslan da yaptırdım. Herhangi sorun yaşamadım.
misafir4578 doduk Konya Medicana perinatolog prof Dr. Sibel Özeler temmuz ayında attı dikisimi 14. Haftada sabah 8 de attı akasama kadar izlediler gece kalmama gerek olmadığını söyledi 18 bin TL çok uyguna atmış sağolsun anladığım kadarıyla 💐
esraaa97 Rabia-Bay44 Açılmam ve hunileşme vardı acil atıldı ondan heralde bende tam bilmiyorum yada fazla para almak içinmi artık anlamadım
Rabia-Bay44 esraaa97 Bilemiyorum açıkçası ama olsun bebişler iyi olsun da yapacak birşey yok giden paraya bakmayacaz artık
bartulies doduk bu işlemi devlet hastaneleri yapmıyormu yazık günah bu fiyatlar neymiş yorumlarda gördümde
7213 7213 araştırma ya gittim gebe polikliniği ne giriş yaptım durumumu anlattım onlarda direk aynı hastanenin perinatolji riskli gebelik bölümünden randevu verdi ve o şekilde devam edip serklaj oldum.
Rabia-Bay44 7213 Ben diyarbakırda ki üniversite hastanesine gittim ama orda da ücretli doktorlar dışında yapılmıyordu bence her üniversite hastanesi yapmıyor
Seymatrkay Rabia-Bay44 Devlette perinatoloji bölümü olmayan hiçbir hastane yapmaz. Hastane bünyesinde perinatolog varsa sevk ederler. O kişi yapar.
Rabia-Bay44 Seymatrkay Anladım keşke devlette bu konuda yardımcı olsa bizlere imkanı olmayan insanlar için iyi olur
Seymatrkay Rabia-Bay44 Zeynep Kamil var. Ama aşırı yoğun. Bence Zeynep Kamil gibi 2 hastane daha olmalı ki bu tarz vakaları kaldırsın.
Mhra5 İlkinde özelde yaptirdim ikincisini okmeydani hastanesinde perinotoloji yapti cok memnun kalmistim