Zge12 Aşklarım şuan pek yazamıyorum en kısa sürede cevap vericem hepinize doğum yaptım ikimizde çok şükür iyiyiz kollarımda yatıyor şuan hepinizden Allah razı olsun tüm doğum yapacak kardeşlerime hayırlı doğumlar diliyorum❤️🤲🏻
Herseydenbiktim Zge12 Yayayayayaya maşAllahh sizeee kendini toparla veee gell güzeliimmmm kokla yerimizeee🥹🎀💖🎉
QueenBahar_ Zge12 ya maşallah kızın olacaktı galiba yanlış hatırlamıyorsam 😍 Sağlıkla büyüt 👼🏻 Gözün aydın
Zge12 QueenBahar_ Evet canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun İnşallah seninde hayırlı güzel doğumun olur ❤️🤲🏻
Zge12 [silindi] çok teşekkür ederim aşkım Allah razı olsun İnşallah hep birlikte sağlıcakla büyütelim evlatlarımızı ❤️🤲🏻
Zge12 ireminc07 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun seninde hayırlı güzel doğumlarım olsun kuzum❤️🥰
Baklavaseverim Zge12 Ayyy hayırlı uğurlu olsun kendim doğurmuş gibi sevindim sağlık huzur ve mutluluk ile büyütün Rabbim önce Vatan’ Millet’e sonra da sizlere hayırlı evlat etsin 😍😍😍😍
Zge12 Baklavaseverim seni yerim ya Allah razı olsun bitanem amin inşallah rabbim evlatlarımızı korusun hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar ❤️❤️🤲🏻🤲🏻😘🥰
Zge12 tahamommy çok teşekkür ederim aşkım Allah razı olsun hepimizin evlatları hayırlı ve sağlıklı olsun ❤️❤️🤲🏻😘