maviboncuukk Dün post açmıştım görenleriniz vardır birden çok hafif kanamam vardı acile gittim kalp atışı duydular progesteron verip gönderdiler sadece bir kere kullanabildim.Sabah kendi doktoruma gittiğimde kalp atışı yoktu.O kadar kötüyüm ki ağlamaktan canım çıktı.Çok bağlanmıştım çok farklıydı ne diyeceğimi bilmiyorum bütün heveslerimi gözümün önünde yakmışlar gibi içim yanıyor yarın kürtaj olacağım.Bebeğimi kaybettiğimi öğrendikten sonra uygulamadan gelen bebek bildirimiyle daha da yıkıldım bilmiyorum çok mu abartıyorum uygulamayı felan sileceğim bana bu süreçte destek olan dua eden bütün annelere anne adaylarına çok teşekkür ederim.Umarım inşallah sizler sağlıkla alırsınız kucaklarınıza uzun uzun ömürleri olur.
Ballkusum_33 maviboncuukk Rabbim sabır versin inşallah. Allah büyüktür hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım 🤲🏻🌸
Elatalay maviboncuukk Allah sabır versin canım bende geçen sene ekimde aynı acıyı yaşadım seni çok iyi anlıyorum.insallah bundan sonraki gebeligin çok guzel sağlıkli gecer
lux38 maviboncuukk muhtemelen riskli gebelikmiş ilişki sonrası kanama yaşanmış maalesef Allah’ım sabır versin
gamzekrns Ballkusum_33 Rabbim yardımcınız olsun sabırlar versin dualarım sizinle, inşallah bundan sonra tekrar nasip olur sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥺🙏💕
maviboncuukk gamzekrns Allah razı olsun dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim kimseye böyle acı vermesin inşallah.
maviboncuukk ozormans sordum sizden kaynaklı bir şey değil büyük ihtimalle sağlıksız bir gebelikmiş dedi sadece
maviboncuukk Minikkkk_0 amin inşallah ama çok iyi anladım bunun yeri farklıydı diğerlerinin de öyle olacak annelik demek ki gerçekten bütün evlatlara eşit sevgiymiş rabbim bunu yaşayan herkes sabır versin
hd_d maviboncuukk canimm bende yasadim ayni duygulari maleseff ne hissettiğini anlayabiliyorum doktorum sağlıksız bebeklerim kalbinin durduğunu söylemişti bana nerdeyse 2 ay olcak dedigin gibi bende cok baglanmistim minicik olmasina rağmen o annelik duygusu yüklenmiş gibiydi sanki ama bir yandan da düşündüm ki egerki dünyaya gelmediyse burda yiycegi ekmek yokmuş bide ya dogduktan sonra sagliksiz olsaydi yad dogduktan sonra birsey olsaydı ya da bütün esyalarını alıp doğmaya yakin birsey olsaydi birazda bu yonlerinden dusunebilrsin seni cennette bekliyor inan bana rabbim takrardan nasip etsin inşallahhh 🎀
maviboncuukk hd_d amin canım hiç kolay değil rabbim sana da sabır versin hayırlı zamanında tekrar olsun inşallah allahtan geldik ona gideceğiz yapacak hiç bir şey yok
hd_d maviboncuukk teeekkur ederim balım dedigin gibi hic kolay değil benimki 7+4 tr durmuş 4 hafta karnimd olu kalmis senin bebeginin ne zmn durmus
maviboncuukk hd_d canım son adete göre 8+3 ama geriden geliyordu bugün durdu dün gece duyduk 7+3 benimki de ultrasona göre
zerdalinaa hd_d çok geçmiş olsun sabırlar diliyorum bir sonraki kontrolde mi öğrendiniz kalbinin durduğunu, hiç belirti vermedi mi? Ya da gebelik belirtilerinizde azalma ya da kaybolma olmadı mı?
mandyy_1 allah sabırlar versin bende çok üzüldüm okuyunca… ama vardır rabbimin bir bildiği, bende perşembe günü kürtaj oldum çok iyi anlıyorum sizi ama bazen allaha teslimiyet bize sabrı öğretir. rabbim yardımcınız olsun dualarım sizlerle🙏🏼
maviboncuukk mandyy_1 asla isyan etmiyorum vardır bir bildiği ama acısı çok farklı gerçekten düşmanım bile yaşamasın Allah size de sabırlar versin sizinki de yeni
hd_d maviboncuukk benimde gerideydi askim ama doktor gayet iyi olduğunu söylemişti gittiğimde ben tam 7 haftlkken gittim doktor 6+4 demisti ama kalp atisinin ve gelisiminin iyi olduğunu siylemsti ben doktordan geldikten 1 hafta sonra kalhi durmus diye düşünüyorum ayniyiz birnevi neyse bakalm bebeğim saglik olsun canımız sağolsun tekrar doldursun rabbim kucagimizi 🎀
maviboncuukk zerdalinaa yok canım kontrolüm 28 indeydi dün hiç bir şey yokken ilişkiden sonra çok açık pembe leke geldi akşam ağrıyla birlikte çoğaldı acile gittim bulunduğum şehirde başka yerde gece ultrason yok kalp atışını duydu progesteron verdi bir kere kullanabildim sabah erkenden özelde kendi doktoruma gittim kalp atışını duyamadık yani öleceğini düşünmüyordum dikkat ederim yatarım felan diye gittim ama öyle olmadı nasip değilmiş.
hd_d zerdalinaa canim ben doktora randevu aldm dokotra gidcektim 1 hafta sonra normalde bebegim 11 haftalikti taa 7 haftlkken durmus ve belirti olarak sadce kasik agrilarim cok oluyordu ama ben normal diye ustune dusmedim bide ben ilk kontrolumde kalp atisini falanda duymuştum tam 7 haftalikken doktordan geldikten 4 gun sonra kalbi durmuş diye düşünüyorum tan 4 hafta olu kalmis ve hic bir belirti vrrmedi sadce bir cumartesi günü cok az bir kanamam oldu hemen esime söyledim dedim benim kanamam var oda hemen hic bekletmeden devlete goturdu acilden giriş yaptım kan testi falan aldilar digum boljmune yönlendirdiler hemen hemsire kanamama bakti kanamamamin devam ettiğini söyledi dokotr geldi ilk önce karnımdan bakti kalp atisini alamadi alttan bakti ordan da duyamadik pazartesi gelip acil kürtaj olmam gerektiğini söyledi ama ben bir ihtimal özele de gitmek istedim pazrtsi kurtaja girmeden önce sabah özele gittim ve doktor cok sasirdi bir belirtim olmadığına ve 4 hafta ölü kaldığına ordaki doktorda 7 haftlkken durdugjnj ve acil kurtaj olmam gerektigini tekarr devlete gittim ve aynı gün içinde kürtaj oldum askm bu sekilde