Deleted33000 GirlandBoy_Mom ah ah hemde ne kutsaliz bizi baş tacı etmeli bu erkolar ama işte onlarda çoğu odun yani 😂😂
tahamommy danla2711 😭 inşallah zamanla geçer bu, 2 çocukluları görünce deli mi bu diyodum geçen hafta 😅
GirlandBoy_Mom Meriveannesi yapay zeka ya sordum yüzde 99 dedi ama doktor daha iyi bilir canım sormadım ben
Meriveannesi GirlandBoy_Mom hımm yaptıracaksın kesin dimi ağrısı oluyormuymuş acaba anestezi yapılıyor mu
GirlandBoy_Mom Meriveannesi vazgeçtim canım rahim ağzında yaralarım var enfeksiyon açısından sıkıntılıymış zaten sürekli enfeksiyon kapıyorum
GirlandBoy_Mom Mervergun bende bakırdan vazgeçtim şuan rahim ağzı yaralarım var enfeksiyon açısından sıkıntılaymış
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkım bugün gidince banada bilgi verir misin? Ağrı , kaç dakika sürdü vs konularında ben gidicem 10 gün var reglime
GirlandBoy_Mom Melissayda aşkım ben vazgeçtim şuan benim rahim ağzında yaralar var enfeksiyon açısından sıkıntılıymış zaten sürekli enfeksiyon oluyorum ileride belki deri altı impilanta bakarım