Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet canım garanti değil ama bilemiyorum ya bende çok korkuyorum hamile kalmaktan şimdilik eşimden olabildiğince uzak duruyorum 😂😂😂ama yinede her zaman bı risk var tabiki bakalım tam bı karar veremedim
GirlandBoy_Mom Deleted33000 bende çok düşündüm ve karar bunda kıldım çünkü korkuyorum maalesef ya uzak durmak da bi yere kadar 🤭😅
Meriveannesi tahamommy doğrudur canım inanırmısın bende doğum sonrası kontrole bile gitmek istemedim ve bana rahim ağzından tarama falan dı galiba yapalım dediler ben gitmedim Öyle çok korktum ki alttan muayneden doğum sürecim stresli geçti 🥲 Çok şükür bugünümüze Siz normal doğum mu yaptınız
Muallim3 tahamommy Bu bende de oldu. Hatta eşimin yaklaşmasından bile korkar oldum ama 40′dan sonra geçti çok şükür. 🥲🫂 Ama acı eşiğim çok düştü. Normalde yükselir derlerdi. Şuan hiçbir acıya tahammül edemiyorum. 🙈
GirlandBoy_Mom Meriveannesi rahime takılan bi araç canım spiral spermin geçmesini engelliyor çok kısa süren bi işlemmiş
mucizemizibekliyoruzz GirlandBoy_Mom bunlar hormonlu değil mi? Yanılmıyorsam kuzenim bu sebeple göğüs kanseri oldu ama yine yanlış bilgi vermeyim iyi araştırın. Hormonlu ise sıkıntı galiba
GirlandBoy_Mom mucizemizibekliyoruzz hormonlu değil bu bakır spiral rahime takııyor hormonlu olan deri altı impilantı koldan deri altına yerleştiriyor
Deleted33000 GirlandBoy_Mom ah ah hemde ne kutsaliz bizi baş tacı etmeli bu erkolar ama işte onlarda çoğu odun yani 😂😂