sme503_ Cimcime30 benimde boyledi test uyku ve üşüme vardı az önce hastaneden geldim hamileymisim ne kadar mutluyum inşallah sizinde vardır
Papatyaaam1 Cimcime30 productor la garantılemıstım bende ama onda hemen çıkmıyor kuruma dıye Bılıyorum çünkü ben yaptıktan 1 2 gün sonra kuruma cızgısı bellı oldu
_nejla_ Cimcime30 tatlim daha yeni yukselcektir kanda beta eger varsa gebelik ustteki fotoda cok cok az var gibi cizgi ama kuruma mi onu cozemedim 🤷🏻♀️ ben hala sende gebelik var gibi hissediyorum ve yeni yukselcek bence
Zelis_ozdrgn Cimcime30 Canım reglin gecikti mi geciktiyse zaten kanla anlaşılır test pozitif çıksa bile yani o konuda kesin sonuç da almıyoruz benim ilk yaptığımda teste bariz ortada çizgi vardı ama ben yine de kan vermeden inanmadım yani kan verip ikna oldum
superstar_00 Cimcime30 Doktora git çok kötüyüm de ki zaten öyle gebelik şüphemde var de hemen tahlil ister.
myangelson Cimcime30 ben testlere hiç güvenmiyorum ya. Yalancı pozitif verdiklerinde veya kuruyunca çıkan çizgilerde Kac kere yıkadım hiç gitmedi 😄😄
Meral_63 Cimcime30 bu testi yaptığım gün kan verdim değerim 6 çıkmıştı küçük mucizem öyle öğrendim ben
Cimcime30 Meral_63 Senı Bılıyorum unutmadım cnm kuruma desek awoxu yıkadım Cızgı hala var ama koyulasmıuorda
Lavinyam06 Cimcime30 benim 12. Gün 0.74 çıkmıştı 19. Gün 5.15 çıktı adetimin 3. Günüydü sanırım ben kimyasal yaşadım 😣