Zeytinusss Mehtapsato ay ne kadar şanslısın canım ya ben sadece kendi aldığım kilo ile böyle oldum ileride ne yaparım bilmiyorum 😏
Mehtapsato Zeytinusss vicudun da kurudir canim ondanda olur arri ben her hamile kaldigimda 5 , 6 kilo veriyorum istemsiz tabi sonra tekrar aliyorum
Zeytinusss Asiiye evet canım herkes öyle.diyor çatlaması sorum değil de suan iz kalsın istemezdik heralde 😄😄 bide kırmızı ya daha gördüm falan bi acayip oldum 😂
Zeytinusss Polo çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun artık ne diyim 🤣 sadece annem hiç çatlamamış benim tututu maşallah bir tane çatlak yok karıda benden yaş vücudu suan hahahah 🙂 öyle derler ya anne catlmadysa çatlamaz yalanın asla inanmıyorum artik
Zeytinusss Merveliii aynen canım bende öyle oldum işte detaylı ultrason gideceğim salı günü sorucam bakalım.. hem daha az nasıl sağlarım hemde sonrası için insallag ise yarar
Zeytinusss Habibedrmn sabir da hiç yoktur bende hahaha canım sen kimden duydun teşekkür ediyorum.bu arada
Zeytinusss Sevdaliza ne kadar canım fiyati ama bak yine geçirmiş aşırı pahali değilse kullanmak isterim bende.. teşekkür ederim 😍
Zeytinusss Yldzlh aynen canım yanlarım da benim de küçük bir iki tane olmuş ama gogsum sisti zaten bir anda bayağı çatladı bence. Anneme gösterdim kadın şok oldu 😂😂
Mehtapsato Zeytinusss evet biraz farkli.oluyo ztn zayiflarsam anidan hamile kaldimi biliyorum herkez farkli oluyo