Zeytinusss Günaydın canlar🙋♀️ dün annemle konuştuk benim kafama takıldı size de sormak istiyorum. Ben bir anda çok kilo aldım ve 5.ayımdayım.. göğüslerim komple ve göbekte yanlarım da çatlaklar oluşmuş vaziyette. Anneme söyledim onların izi kalır geçmez dedi 😏 bebe yagi ve kakao yagi karıştırıp sürüyorum ama bir faydası olmuyor sanırım 🤔 sizler neler yapıyorsunuz veya yaptınız? Çatladıysanız da iz kalıyor mu veya kalmaması için birşey yapılıyor mu? ( Rabbim sağlık la kucaklarimiza almayı nasip etsin ❤❤ )
Merttinanneei Zeytinusss bende bu soruyu soracaktim ya. Bende 5.ayima yeni girdim catlak yok ama kaşıntı oluyor bacaklarimda kollarimda bide ne zman basliyor catlaklar acaba merak ettim
Zehramom Zeytinusss arkadaşlar madecassol diye kremi önermişler izler için . Yinede dpktora sor öyle kullan canım cildiyeyede gidebilirsin Bendede olacak gibi bende freiöl yağı aldık karnım çatlamadan sürüyüm diye
Yasemincifci Zeytinusss çatlamışlara çare yokta ilerlememesi için badem yağı kullan kırmızı renkteyse çatlağın onlara sür ve çoğalmaması için her gün sür
Mehtapsato Zeytinusss ben her hamileligimde badem yagi kullandim hic catlagim yok ama soylede bisey var benim ic karnim buyukboldugu icin catlamiyo gobegim cok cikmiyo yani
Zeytinusss Merttinanneei canım yanlış bilgi vermek istemem ama göğüslerim 1 aya yakın oldu yanlarım da iki hafta olmuştur heralde.. 😏😏 ama dediğim gibi ben en fazla 58 olurdum üzerine hiç çıktığımı görmedim bir anda 70 olunca tabi belkide suan daha fazla 😂 seninki daha geç çatlar belki eğer çatlayacaksa da
Asiiye Merttinanneei benim 34 haftaya kadar catlak yoktu olmaz diye seviniyordm 35 haftadan sonra catlaklar olmaya basladi zeytinyagı da sürdüm bol su da ictim yine de catlayinca catliyormus
Yldzlh Merttinanneei canım ben 28 oldum dün bakım 4 tane küçük küçük çatlak var bünyeden bünyeye değişiyor bence..
Zeytinusss Zehramom canım o krem kalan izler için mi yoksa iz olmadan sürülen bir şey mi ? Salı günü gidip soracağım teşekkür ederim 😍
srpaca Zeytinusss freiöl çatlamadan sürülen yağı var ben de ondan kullanıyorum ama bu markanın bi krem mi yağ mı bişeyi daha var yara izleri ve çatlakları yok etmek için hatta sezaryen yaralarına bile kullanıyorlar internet sitesinden bakabilirsin canım ama o hamileyken kullanılmıyor beğenirsen Doğumdan sonra deneyebilirsin
Zeytinusss srpaca öyle mi canım çok teşekkür ederim eğer geçirecekse doğumdan sonra kullanmak isterim tabiki 😍
Zeytinusss Yasemincifci aynen öyle canım baden yagi almadım ama çünkü hemşire bişey için önermedi onu amaa hatırlamıyorum 😏 kullandım mı sen herhangi bir sorun teşkil etmiyor o zaman değimi?
Zeytinusss Mehtapsato ay ne kadar şanslısın canım ya ben sadece kendi aldığım kilo ile böyle oldum ileride ne yaparım bilmiyorum 😏
Zeytinusss Asiiye evet canım herkes öyle.diyor çatlaması sorum değil de suan iz kalsın istemezdik heralde 😄😄 bide kırmızı ya daha gördüm falan bi acayip oldum 😂
Hazinem Zeytinusss çatlamayn yerim kalmadı ya boyum kısa zayıftım 15 kilo aldım şimdiye kadR iç karnım da pek yok galiba nerdeyse mor oldu karnımın rengi gerilmekten 😔
Polo Zeytinusss geçmiş olsun kuzum :) Eğer tenin çatlamaya müsaitse naparsan yap çatlıo :) Ben 35 . Haftamdayım ve harita gibi oldum 😀😀 Ayrıca geçmiyor kalıcı :) Ama zayıflayınca, kırmızılıkları gider. Kısaca bikini giymek artık hayal oldu 😀😀😀
Zeytinusss Polo çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun artık ne diyim 🤣 sadece annem hiç çatlamamış benim tututu maşallah bir tane çatlak yok karıda benden yaş vücudu suan hahahah 🙂 öyle derler ya anne catlmadysa çatlamaz yalanın asla inanmıyorum artik
Merveliii Benim çatlaklarım çok erken başladı adetimin gününe bir hafta falan vardı göbegimde çatlaklar gördüm şaşırdım daha sonra adetim 3 gün geçti test yaptırdım hamileydim şu an 14+3olduk çatlaklarım arttı gögüslerimde kollarımda bile var bebe yagı sürdüm faydasını görmedim doktora gittigimde soracağım belki krem falan önerir
Zeytinusss Merveliii aynen canım bende öyle oldum işte detaylı ultrason gideceğim salı günü sorucam bakalım.. hem daha az nasıl sağlarım hemde sonrası için insallag ise yarar
Habibedrmn Madecassol oneriyorlar oluşmuş catlaklar icin fakat 1 yila yakin kullanim gerekli. Sabirla... bende yeni aldm kullanmaya basladim geceleri sürüp yatıyorum hamileliktede kullanılabilir bir zarari yoktur ama tamamen gecirmiyor tabi goruntusunu hafifletmek icin ve uzun bi sure kullanim şart
Zeytinusss Habibedrmn sabir da hiç yoktur bende hahaha canım sen kimden duydun teşekkür ediyorum.bu arada
Sevdaliza Sinozun çatlak kremini aldım onu kullanıyorum canım önceki kilo alıp verişlerimden bacaklarımda kalmıştı onlar iyileşti üst bacak gitti sayılır altlara uyguluyorum şuan geçsin diye bide karnıma nolur nolmaz ama fiyatı biraz pahalı
Zeytinusss Sevdaliza ne kadar canım fiyati ama bak yine geçirmiş aşırı pahali değilse kullanmak isterim bende.. teşekkür ederim 😍
Zeytinusss Yldzlh aynen canım yanlarım da benim de küçük bir iki tane olmuş ama gogsum sisti zaten bir anda bayağı çatladı bence. Anneme gösterdim kadın şok oldu 😂😂