Yinemihamileyimm supermommss medipolu aradım fakat doğum sancısını doğumhane de çekiyormuşuz. Eşim olmadan tek yapamam🙈
supermommss Yinemihamileyimm 5 gün önce sefaköy Medipol de doğum yapan bir tanıdığıma sordum refakatçin kımse onu alıyorlarmış degısım yokmuş birde eş serbestmiş
Valeriaa Yinemihamileyimm ben en son 1400 e muayene olmuştum doğum 30 du ama eylülye zam gelmiş olabilir siz arayıp bilgi alabilirsiniz geçen senede kürtaj olmuştum aynı doktora ailem orada yaşıyor oraya gittiğimde o doktora gidiyorum doğum katı falan çok temiz ilgili herkes onun dışındaki bölümleri pek bilmiyorum
Yinemihamileyimm Valeriaa saolun orada birde bayan varmış knun hakkında bilginiz var mo acaba? O doktora gideyim diyor
Yinemihamileyimm supermommss orası ile esenler farklı mı acaba bende daha bıgün sordum esenlere almıyoruz doğumhanaye tek sizi alıyoruz dediler sancı orda çekiyorsunuz ebelerle dedi
supermommss Yinemihamileyimm doğuma olarak anlamış olmasınlar bence siz gittiğinizde yüz yüze görüşün
supermommss Ben de bu ayın sonunda gideceğim görüşeceğim inşallah Sefaköy Medipol’e ama dediğim gibi yakın zamanda doğum yapan tanidigimiz bu şekilde söyledi yani eşi de yanımıza almıyolarsa devlet hastanesinden ne farkı oluyor
Yinemihamileyimm supermommss evet ben de o şekilde düşündüm. Sancınız geldiğinde sürecimizi doğumhanede devam edeveğinden eşe izin verilmiyor. Aynı bu iekilde cevap yazmışlar canım
Yinemihamileyimm supermommss aradık tekrar canım esenler öyle ama bahçelievler öyle değil mesela şube ile alakalı demek ki