Yinemihamileyimm Kızlarr selam 3. Gebeliğim bağcılara taşınalı 2 sene oldu ve nerede hangi doktor hastane iyi bilmiyorum. Bana önereceğiniz doktor ve hastaneler var mı bu hafta kontrole gitmem gerekli acil yardımınız lazım çok tşk
kizinaasikanne Yinemihamileyimm Belgin esen çok memnun kişi tanıdım esenlerde. İnstagramdan da imceleyebilirsiniz 😊
supermommss Esenler Medipol ıyı iki doğumumda orda yaptım genel olarak Medipol hastanelerı doktorları iyi bakabılırsıniz
Yinemihamileyimm supermommss ah çok saolun cevap verdiğiniz için😍 doktorunuz kimdi acaba birde benim için önemli olan sancınızı odanızda mı çekiyorsunuz ben eşimi yanımda istiyorum?
supermommss Yinemihamileyimm şöyle ben ilk doğumu 11 sene önce yaptım ikinciyi dokuz sene önce ikisinde de çok memnun kaldım odamdaydım eşim de yanımdaydı annem de giriyordu şu anda aynı diyebiliyorum sancıyı odada çekiyorsun ve yanınızda istediğiniz biri oluyor
Yinemihamileyimm Valeriaa bayan doktor istiyorum aslında. Yine de çok saolun hastane genel olarak nasıl acaba nilginiz var mı? Muayene ücretleri ve doğum ücreti nedir
supermommss şu anda üçüncü bebegimi bekliyorum bunda iki kere yine aynı hastaneye Şehruz diye bir doktora gittim iyiydi 3 4 kere de çam Sakura’ya gittim iki çocuğumun doktoru Sefaköy Medipol’e geçti bundan sonra oraya gidip orada devam etmeyi düşünüyorum
Yinemihamileyimm supermommss ben de 3. Ye hamileyim sağlıkla kavuşun 😍bu haftasonu eşimle bir doktor bulup gidicez. Daha önce devlete gidiyordum fakat hiç ilgilenmiyorlar. Bakalım cinsiyeti öğrenmeye niyetlendik hem de doğum için artık hastaneye karar verelim dedik
melegimgrl Bende esenler medipol damla yasemin yenliç kaya ya gidiyorum. Doğumda yanınızda istediğiniz bir kişi oluyor ama eşleri almıyorlar maalesef erkek yok diye biliyorum
Yinemihamileyimm melegimgrl doğum anında isteniyorum zaten ama doğuma kadar sancıyı çekerken eşim olsun istiyorum ve odada çekmem istiyorum sancımı.
Valeriaa Yinemihamileyimm ben en son 1400 e muayene olmuştum doğum 30 du ama eylülye zam gelmiş olabilir siz arayıp bilgi alabilirsiniz geçen senede kürtaj olmuştum aynı doktora ailem orada yaşıyor oraya gittiğimde o doktora gidiyorum doğum katı falan çok temiz ilgili herkes onun dışındaki bölümleri pek bilmiyorum
supermommss Yinemihamileyimm hayırlı olsun kaç haftalıksınız diğer iki çocuğunuzun cinsiyetini esenler Medipol’ü deneyebilirsiniz ya da eğer size uyarsa Sefaköy Medipol‘e de gidebilirsiniz çünkü onun doğum fiyatlarıyla Esenler Medipol doğum fiyatların arasında fark var Sefaköy Medipol daha uygun
Yinemihamileyimm supermommss orası uzak kalır sanırım pek bilmiyorum dediğim gibi. Esenler i daha öncede duydum birkaç kişiden orayı bi deneyim. Şuan 12+3 günlük haftasonu 13+2 olacak tam gittiğimde 🥰 iki tane de kızım var