saturn0908 Kızlar sabah 9 da randevum var önceki gebeliğim boş gebelikti çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan uyku girmiyor gözüme
Beettll saturn0908 benim ilki sağlıksızdı kalbi atmıyordu ikinci gebeliğim şuan 8.3 de duyduk kalp atışını sakın stres yapma canım
ervanur38 saturn0908 insalah sağlıklı rahat bı hamilelik olur canm bende senin gibiyim Perşembe gidecem dua edelim birbirimize
ozgenurd İnşallah rabbim sana sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu bir evlat nasip etmiştir ve sen bu evladı inşallah hayırlı sağlıklı zorlanmadan kucağına alıp büyütebilirsin. Allahım ikinizi de korusun 🌸
saturn0908 ozgenurd Aminn inşallah 🤲🏻 çok teşekkür ederim duanız içimi öyle ferahlattıki Allah razı olsun 🥹🌸
Beettll saturn0908 amin canım korkma sakin ol stres yapma ben inanıyorum inşallah bebişini sende bu sefer kucağına alacaksın 🙏🏻
saturn0908 Admsarzu maalesef göremedim canım kesem de 8 mm çıktı sanırım yine sağlıksız doktor 2 hafta sonra aç karna gel dedi
nmtal saturn0908 bende ilk kontrolume 5+6da gttım bana da 10cn kese çok küçük haftasına göre dedi bundan önce bi kürtajım olduğu için bende çok korkuyordum ama bır hafta snra tekrar gttım kalp atışını duydum içini ferah tut eminim duyarsın kalp atışını 🌺
1melekannesi3858 saturn0908 ayrıca bebeği 5 haftada goremeyebilirsin endişelenme önünde daha vakit var
saturn0908 1melekannesi3858 beta bakmadı doktor 2 kez vermiştim ilk öğrendiğim de ilki 162 2. Si de 450 civarında çıkmıştı
1melekannesi3858 saturn0908 aynnen oyle nasip bende kafayı yiyorum düşük olunca insan çok evham yapıyo benimde cuma günü kese için çağırdı iki kez dusugum var korkuyorum aynı şeyi yasarsam diye