Hatnbnr Burnosunn_annesi aynen bide apartmanın çöp kutusunu çekip oraya çiçeği atmış gibi yaptırdım baya inandırıcıydı oturduğumuz yer zaten ulaşım zor çiçekçi yok annesigili aramış sizin gönderdiniz diye bacısını aramış benim ablamı aramış 😂
Burnosunn_annesi tatlibebegim_ gemini uygulamanın ismi ben ordan yaptım. Önce evi ya da koltuğu artık nereye istersen boş çekiyorsun. Sonra geminiye diyorsun buraya yaşlı bir adam koy çiçek koy teyze koy artık sen ne istersen tarif ediyorsun hayal gücüne kalmış 😂😂😂
Burnosunn_annesi Hatnbnr adam ne dese haklı bak sjdjdj dede olsa yine neyse de sen damardan girmişsin🤣
GozdeKB Kızlar biraz önce eşime yaptım eşim işi bırakıp geliyordu aradan 5 dk sonra ben şaka yaptığımı söyleyince bir daha ev yansa inanır mıyım dediii 😅
GozdeKB Burnosunn_annesi ama çok güldüm yaaa eşim hemen düştü o kadar da shorts falan izliyor nasıl bu şakaya denk gelmemiş 😅
myangelson Burnosunn_annesi hee tamam o zaman 😄 insafsizlar yaşlı adamlari evlerine alıp temizlik yaptirtiyor bir de 😂😂😂😂🤪🤪