Deleted33000 Burnosunn_annesi ama hakediyonuz yani şahsen benim aklım çıktı korkudan o kadar gerçekçi ki az kalsın babamı arayacaktım sjnssjsjsjjsjj
Burnosunn_annesi Deleted33000 ay evet ya bu kadar gerçekçi olamaz ya skdjdjj bak hele şaka yapalım heyecan yaşayın dedik bizde kötü mü ettik😂😂
ppmerlina Burnosunn_annesi dün bi post gördüm biri annesine yapıyor görsel olarak da eline makine tutuşturmuş eve süpürge falan yapıyor gözümden yaş geldi ona shsjshsj
myangelson Burnosunn_annesi hee tamam o zaman 😄 insafsizlar yaşlı adamlari evlerine alıp temizlik yaptirtiyor bir de 😂😂😂😂🤪🤪
ppmerlina Burnosunn_annesi biri anne benden bileziklerimi istedi demiş teyzenin bir ses kaydı var olay shdhdjdjdjdje
Hatnbnr Burnosunn_annesi ay ben kocama yaptım ama çiçek geldi şakası yaptım vazoda masaya çiçek koydurdum aşkım çiçek göndermişsin teşekkür ederim diye nöbetteydi bide 1 gün küs kaldık hamileyim diye telefonda yansıtmadı eve geldi en son söyledim 😂
Hatnbnr Burnosunn_annesi birazcık 🤏 eve bayadır çiçek göndermiyor diye bi hatırlatma yapayım dedim aslında 😂