nilsumm Burnosunn_annesi Hahahha bende yaşlı dilenci adam yapıp eşime gonderdim😂😂😂 gülmekten öldüm yaa adam eve girdi cıkmıyor diyorum o cıkart diyor sonra eve geldi içeriye girdi şaka olduğunu anladı gülmektenn karnım ağırmıştı😂😂😂
Annesii66 Burnosunn_annesi bir saat önce yaptım bizimkilere anneme ve teyzeme 😂😂 Eşim için arabayı yıkamaya gitti dedim bu adamda balkondan içeri girmiş ne yapıcam banyoya kilitledim kendimi felan diye salladım bişeyler😂 baltayla tam evden çıktılar ki şaka olduğunu söyledim tabi o aradaki konuşmamızda ben gülmekten yerlere yattım 😂😂😂
Burnosunn_annesi kubos_ annlere yaşlı adam yap beyaz temiz elbiseli 😂😂ben dilenci yaptım ama bide onlara ben arkamı döndüm adam yok oldu dedim benimki biraz ruhani oldu😂😂
gecegunduz Burnosunn_annesi ben hiç beğenmedim bu akımı bir kaç yerde okudum kötü sonuçları olabiliyor maalesef ): insan kalpten gider Allah korusun ya
1devaannesi Eşime yapmaya cesaret ,edemem bir kaç adam alip ,gelir flen milletin yanında iyi bağırır aman aman aklımı,peynir ekmekle yemedim onu bırak polis ekibini yollar aha rezalete bak şimdi durduk yere 🤣🤣🤣😏
Burnosunn_annesi 1devaannesi aynen sen yapma kız az cok postalardan kocanın sinirini demişssin adama bulaşma😂😂