Burnosunn_annesi Ben ablalarıma yaptım Hızır a.s zannedip hepsi ağladı😂😂ben gülme krizine girdim onlarda ben ağlıyorum zannedip daha çok ağladılar😂😂
[silindi] Burnosunn_annesi öfffff eşime yapacaktım yapamadım, nedenini biliyorsun 😂😂 olmazsa kardeşime anneme yapayım 🥲
kubos_ Burnosunn_annesi kocama yapmaya cesaret edemem anneme yapsam da kadın korkudan kalpten gider 😂😂😂
nilsumm Burnosunn_annesi Hahahha bende yaşlı dilenci adam yapıp eşime gonderdim😂😂😂 gülmekten öldüm yaa adam eve girdi cıkmıyor diyorum o cıkart diyor sonra eve geldi içeriye girdi şaka olduğunu anladı gülmektenn karnım ağırmıştı😂😂😂
Burnosunn_annesi cicianneyimm kapının önünü ya da evde koltuğun üstünü boş çekiyorsun sonra yapay zekaya yaşlı ya da dilenci herhangi biri burda olsun Daha sonra ailedekilere foto atıyorsun 😂😂
Burnosunn_annesi kubos_ ay evet @[silindi] oda diyo yapamam😂ben kocama yaptım ama cok uzun sürmedi anlattım hemen😂
Burnosunn_annesi Mamiko_2020 bende bende dün yaptım halende gülerim 😂şey bide biz demişiz Hızır a.s bu kadar kirli olur mu ki😂😂
Mamiko_2020 Burnosunn_annesi hahahhahshdhdjsj😂😂😂😂😂😂aayyy keşke video midio olsaydı yaaa eminim baya kitleye ulaşırdı fıfkfkfkkdkd